Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.07.2010. u 12:00

Među najboljim studenticama talijanskog, a ne zna ga ni beknuti.

Ava Karabatić dobila je Kerumovu stipendiju jer je među najboljim studenticama talijanskog (4,9). Inspekcija, piše 24sata express, istražuje kako je to moguće kada talijanski ne zna ni beknuti.

Turisti u čudu gledali iskrcavanje vojske na rivu
Branko Vukelić ili netko njemu podređen zaključio je da inženjerija HV-a ovog ljeta ne treba graditi tribine stadiona u Karlovcu niti popravljati infrastrukturu u Turnju. Kad je već tako, odlučeno je da se i vojska uključi u suptilnu akciju rastjerivanja gostiju s plaža. Turisti u Petrčanima pokraj Zadra bili su oduševljeni kada im je umjesto očekivanog bagera došao vojni kamion s golemom dizalicom, što je posve poremetilo promet. Vojnici su brzo potjerali turiste i uz rivu postavili pontonski most.

Kotromanović prodao pločica za 30 milijuna kuna
 Ante Kotromanović, saborski zastupnik SDP-a, objasnio je svoju ulogu u KIO-u iz Orahovice, gdje je u ‘fušu’ mjesečno zarađivao oko 45 tisuća kuna. U paralelnom Kotromanovićevu životu on prvo nije radio ‘ništa posebno’, pa je postao savjetnik KIO-a, pomalo neočekivano i ‘terenski zastupnik’, a na kraju direktor tvrtke Urbaniko, u vlasništvu Darka Krmpotića koji iz pritvora istražiteljima objašnjava detalje mutnog poslovanja. Kotromanović je i te kako zaradio svojih 45 tisuća kuna jer je, kako kaže u Slobodnoj, u sedam-osam mjeseci prodao pločica za trideset milijuna kuna. Koje kupcima nisu isporučene, tvrdi bussines.hr.

 

Ključne riječi

Komentara 22

OB
-obrisani-
15:55 10.07.2010.

ava pod hitno treba psihijatra

KU
kumajela
16:05 10.07.2010.

A tko je ta?

SO
sobo
17:28 10.07.2010.

SDP-ovac Kotromanović i koalicija Kukuriku ? Pa kaj se oni ne furaju na nekakvu novu \"Pravdu\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?