Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.03.2012. u 12:00

Veljko Ostojić, ministar turizma, propustio se pohvaliti novom turističkom atrakcijom – najvećom fontanom u Europi “s led osvjetljenjem, igrom fluorescentnih boja i snagom ledenog mlaza”

Veljko Ostojić, ministar turizma, propustio se pohvaliti novom turističkom atrakcijom – najvećom fontanom u Europi “s led osvjetljenjem, igrom fluorescentnih boja i snagom ledenog mlaza”. Fontanom se zato pohvalio trgovački centar West Gate koji je uz suglasnost lokalne turističke zajednice isposlovao postavljanje smeđeg prometnog znaka “za prirodne i povijesne znamenitosti” (!) na autocesti Zagreb – Macelj i tako zaobišao zabranu reklamiranja. Šteta jedino što fontana ne radi, piše Poslovni dnevnik.

Javna tajna

Zbrinjavanje slonova je na najvišoj razini

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, otvoreno je priznao da je imenovanje Grbića i Borovca savjetnicima zapravo slanje na “stazu za slonove”. Po broju slonova naša Vlada je među vodećima u Europi.

Poslodavac 
iz pakla

Pankretićevi djelatnici stalno radili prekovremeno

Božidar Pankretić, bivši potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, bio je, prema podacima revizije, poslodavac iz pakla. Podaci iz revizije govore da su njegova 303 djelatnika padala s nogu od posla odradivši samo u 2010. godini 24.209 prekovremenih sati. Njih 17 imalo je i više od 300 prekovremenih sati, što je više nego je dopušteno zakonom. U Ministarstvu znanosti pak, za vrijeme mandata Radovana Fuchsa, nisu imali toliko posla, ali nisu željeli odustati od naplate prekovremenog ostajanja na poslu. Uveli su elektroničku evidenciju odlaska s posla koja je bilježila svaku sekundu provedenu dulje na poslu, pa bi se sve te sekunde i minute na kraju mjeseca zbrajale u prekovremene sate. To se zove znanstveni pristup obračunu prekovremenih sati.

Komentara 6

MO
mojzagi
12:12 03.03.2012.

Izgleda da im je fontana sad najedamput preskupa, pitam se zasto je onda gradjena, sve bi islo samo trebaju biti pravi ljudi na pravim mjestima za te stvari.

BA
banini
16:18 03.03.2012.

Ma jebeš fontanu, imamo mi i najviše pitke vode u Europi, al cijena 3,5X veća nego u Sloveniji. No da zaboravio sam, Ljubljana nema Bandića i Holding.

FA
Fantom47
18:58 03.03.2012.

Nema samo u Policiji slonova. Ova se država svija kao grana pod teretom, od silne količine slonova, koji se hrane državnim novcem kao slonovi, a efekat njihovog rada kao slonova je ravan miševima koji grickaju ostatke pšenice u polju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?