Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik uprave traži od šefova podružnica

Imaju 14 dana da novom šefu Holdinga predstave planove

dejan fičko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.03.2015.
u 15:00

D. Fičko će sa svakim od njih razgovarati osobno ne bi li im istaknuo svoja očekivanja. Još se ne zna kakav će on ugovor imati

Četrnaest dana - rok je to koji su dobili svi voditelji Holdingovih podružnica kako bi sastavili i prezentirali rezultate rada, buduće planove i projekte novoizabranom predsjedniku uprave Zagrebačkog holdinga Dejanu Fičku. Način je to na koji se Fičko želi upoznati sa svim problemima podružnica i dobiti uvid u cjelokupno poslovanje kako bi u konačnici mogao provoditi svoj najavljeni način vođenja Holdinga.

Podsjetimo, Fičko je poručio kako se niti jedan od zaposlenika ove zagrebačke megatvrtke za svoje radno mjesto ne mora bojati, ukoliko ostvaruje rezultate.

Kako neslužbeno doznajemo, nakon što voditelji podružnice šefu dostave sve što on od njih traži, on će sa svakim od imenovanih šefova obaviti razgovor u četiri oka i jasno naznačiti svoja očekivanja, ali i razvoj tvrtke.

Fičkovi zahtjevi tek su dio njegovih prvih poteza.

Što se tiče njegovog ugovora koji još uvijek nije formaliziran, u Holdingu zasad ne otkrivaju hoće li on potpisati menadžerski ili uobičajeni ugovor o radu, koji je moguće raskinuti ako on sam kao čelnik tvrtke ne ostvari željene rezultate.

 

Komentara 8

Avatar comparator
comparator
07:48 21.03.2015.

Prijavljujem se na natječaj za direktora podružnice Zrinjevac ! Obečavam g. Fićku vjernost do groba a partiji ču plačati danak u naravno novcu političkoj vjernosti i davanju poslova podizvođaćioma koje će mi preporućiti. Svaku malverzaciju ču dobro zamaskirati i sve će izgledati legalno. Telefone koji se prisluškuju ću dati šoferu a ja ću uzeti ženin. Radove u održavanju zelenih površina i račune ču uvečavati po potrebi proračuna i smanjit ću količinu nabave ali ću izabrati dobavljaće s paprenim cijenama. Radnike ću plaćati minimalno i držat ću ih u strahu ili neka se gone hom. Druže generalni ako me izabereš toliko ču se truditi da postaneš voljen i vjeruj kad se kojim slučajem pojaviš u firmi svi će od straha spontano pljeskati . Moje ime je drpislav lopina ! Eto sad ti odlući ljepo.

KO
komentatorv3
15:33 20.03.2015.

G. Ficko, imam plan. Rasformirati tu neprirodnu tvorevinu ZGH, raspustit tzv. Direkciju, i vratiti sve na staro: Podruznice vratiti sve u status trgovackih drustava sa vlastitom upravom i nabavom. Proucit koje su trzisno isplative i ponudit gradjanstvu otkup njihovih dionicaa s tim da komunalne ne privatizirat jer onda rastu cjene gradjanstvu garant.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije