Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJSKA AVANTURA

Igranje Watch Dogsa trajat će i do 100 sati

Watch Dogs
Foto: Watch Dogs
17.03.2014.
u 13:27

Watch Dogs trebao bi biti predstavljen 27. svibnja

Za dovršenje glavne priče Watch Dogs trebat će vam oko 35 do 40 sati, rekao je kreativni direktor igre Jonathan Morin na Twitteru. Međutim, za cijelu igru trebat će vam gotovo 100 sati, dodao je.

Morin je prethodno otkrio da će Watch Dogs imati free roam online mod za osmero igrača. Igra će također imati multiplayer mod u kojemu igrači mogu loviti druge igrače i upotrijebiti svoje hakerske vještine kako bi promijenili svijet u svoju korist, prenosi Game Spot.

Ova akcijska avantura trebala bi biti predstavljena 27. svibnja za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i PC, dok bi verzija za Wii U trebala doći nešto kasnije.

>> Microsoft se nada da će Titanfall dignuti prodaju Xbox Onea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije