Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.04.2012. u 12:00

Neophodne smokve za džem su se u SMS uvozile iz Turske jer ih u Trilju nema.

Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke, obišao je pogon SMS-a u Trilju čiji je većinski stečajni vjerovnik. Pomislio je da bi Podravka mogla organizirati nastavak proizvodnje džema od smokava pod nekada popularnim brendom SMS, ali se neugodno iznanadio otkrićem da u okolici Trilja nema potrebnih sirovina – smokava. Neophodne smokve za džem su se uvozile iz Turske što daljnju proizvodnju čini vrlo upitnom. Nije dakle samo maslina neubrana, u Trilju je neubrana i smokva – nima koga da je bere.

Šminkeri u sudnici

Modna revija na optuženičkoj klupi

Ivo Sanader, zvijezda suđenja stoljeća, 
stalno mijenja kravate na raspravama. 
Sada je dobio konkurenciju, Mladena Barišića, koji može mijenjati košulje. Poznato je da ima najmanje 50 Brioni košulja.

Neželjeni stanar

Uselio joj u kuću, srušio kat i poslao račun

Milica Miladinović, vlasnica kuće u Strmcu kraj Stubičkih Toplica, traži pravdu na Europskom sudu jer već 12 godina ne može do svog vlasništva. U kuću joj se uselio lažni ratni invalid koji je pravomoćno iseljen 2007., ali je usput srušio kat kuće, a prizemlje proširio na tuđi posjed. Kuća je neuseljiva, a sud je još 2010. naložio Milici da bivšem stanaru isplati “preuređenje”. Duševne boli nisu spomenute.

Drži vodu dok majstori ne odu

Pogoni koji je Kosor lani otvorila još uvijek ne rade

Jadranka Kosor, bivša premijerka, stalna je meta napada protukandidata iz stranke koju ju žele detronizirati u HDZ-u. Pored toga, poneki bubotak primi i kada se najmanje nada pa je tako prozvana u Novom listu da novi pogoni Ina Rafinerije nafte Rijeka i dalje ne rade mada ih je bivša premijerka svečano pustila u rad još prije godinu dana. Dva od tri nova pogona Ina ne uspijeva staviti u pogon, a treći ne radi jer ne rade ostala dva. Nešto slično Zoranu Milanoviću ne može se dogoditi iz najmanje dva razloga. Novi pogoni u ovoj se zemlji odavno ne otvaraju, a i da ih ima premijer bi izbjegao pojaviti se u javnosti.

Komentara 10

OB
-obrisani-
08:36 19.04.2012.

Ne treba nam smokva, ako držimo figu u džepu

DU
Deleted user
13:19 18.04.2012.

... u Trilju je neubrana i smokva /* */ Na žalost nije tako samo u Trilju.

BA
barbaizamerike
15:35 18.04.2012.

ponekad se u americi pozelim suhih smokava i nadem ih i kupim ali nasih nema nego samo turskih eto sanse za izvoz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?