Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.12.2011. u 12:00

Ante Đapić, počasni predsjednik HSP-a, našao se prvi na udaru pravaša s područja Dalmacije koji su ostvarili relativno solidan izborni rezultat.

Ante Đapić, počasni predsjednik HSP-a, našao se prvi na udaru pravaša s područja Dalmacije koji su ostvarili relativno solidan izborni rezultat. Sukobi u HSP potom su ušli u novu fazu zahtjevom Hrvoja Tomasovića, šefa splitskog HSP da se Đapić povuče iz aktivne politike, a u stranci provedu izbori. Punu podršku dao mu je i Denis Šešelj, šef dubrovačkog HSP-a pa sada obojica traže i da predsjednik stranke Danijel Srb stavi mandat na raspolaganje. Zvuči zabavno: I Šešelj protiv Srba na čelu HSP-a.

Naknadna pamet

Luka Bebić odjednom protiv starih političara

Luka Bebić, predsjednik Hrvatskog sabora pred umirovljenjem, napušta politiku u 75. godini, a svojoj stranci poručuje da se mora okrenuti mladima. Ali sve dok je on bio aktivan, starost nije bila neki uteg.

Red, rad i disciplina


Lesar uveo novčane kazne za svoje zastupnike

Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista, najavljuje strogu disciplinu među svojim zastupnicima u novom sazivu Sabora. 
“Svaki propust bit će sankcioniran” prijeti Lesar najavljujući i novčane kazne za zastupnike iz redova Hrvatskih laburista koji ne ispunjavaju svoj dio posla, kasne na sjednice ili ne slijede program stranke. 
Za prvo kašnjenje kazna je 50 kuna, za drugo kašnjenje 100 kuna, a treći put će ih kašnjenje stajati 500 kuna. Izgovori drugim obavezama se ne prihvaćaju. Lesar nije precizirao koliko puta zastupnici Hrvatskih laburista smiju kasniti, ali je za pretpostaviti da bi kazne nastavile rasti na tisuću, pet pa deset tisuća kuna. Sve dok ne napuni kasicu prasicu, a prvi laburist ne pobjegne u nezavisne zastupnike da se riješi Lesarovih disciplinskih mjera.

Komentara 33

Avatar seneka
seneka
16:06 10.12.2011.

A kad su to Šešelja pustili iz Haga. A je mi HSP, Srb,Šešelj,Milošević..ma ko je tu lud.

LI
Lisnjak
13:32 10.12.2011.

My Style, Lepi i poucni komentari, moze nesto da se nauci. Iz bojazni da zbog neprestalnih minusa,napustis portal, dajem ti redovno plus.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
15:25 10.12.2011.

Tko me je zvao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?