Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANOVIĆ U PETRINJI:

Žao mi je kad netko nije u stanju napisati program, a da ga ne prepiše iz Prnjavora

milanovic
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/8
05.10.2015.
u 14:39

Mi ćemo pokazivati ljudima što smo napravili i što se radi od onoga što je preostalo. Tehnička smo Vlada, ne otvaramo gradilišta nepostojećih mostova, projekte za koje nema novca, rekao je Milanović

Spremni smo za 8. studeni. Ja sam rekao da može i 22. studeni, nakon Vukovara, no sve što je u skladu sa zakonom je dobro. Mislim da HDZ-u odgovara 8. studeni jer gube neku prednost koju su imali. Mi ih stižemo i stići ćemo ih", komentirao je premijer Zoran Milanović u ponedjeljak u Petrinji najavu da će predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović raspisati parlamentarne izbore za 8. studeni.

Najavio je i kampanju.

– Mi ćemo pokazivati  ljudima što smo napravili i što se radi od onoga što je preostalo. Tehnička smo Vlada, ne otvaramo gradilišta nepostojećih mostova, projekte za koje nema novca. To je sve ili potpuno završeno ili će biti završeno jer su osigurani novci za to. Sve su čisti računi. Naša kampanja je Hrvatska raste, nema povratka na staro. Ne dopusti da se vratimo na staro gdje su nas doveli ovi koji sada žele na vlast po novi plijen. To su isti ljudi. Žao mi je kad netko  nije u stanju napisati program, a da ga ne prepiše iz Prnjavora" – rekao je Milanović dotaknuvši se i programa SDP-ove koalicije.

– Ovih dana i mi ćemo predstaviti naš program. To je ozbiljan program, golem je i naravno da može biti neka pogreška, nešto krivo protumačeno. Mi se toga ne plašimo, za razliku od HDZ-a kojem institut iz Prnjavora piše programe, to je stvarno tužno.  Malo pretjerujem, no stvar je takva – nisu u stanju smisliti ni slogan, nisu u stanju napisati program. Mi nismo Prnjavor, neka se nitko ne uvrijedi, mi smo koalicija koja ne slavi cajke, mi suzbijamo cajke i to će biti jedan dio našeg programa. O našem programu jako puno govori ono što smo napravili u  protekle četiri godine, po tome nas znate, ali neću ja reći idemo dalje već idemo bolje, još bolje. Svaka je mjera bila planska kao i ovo ovdje u vojarni, zaključio je Milanović koji je s ministrom obrane Antom Kotromanovićem obišao petrinjsku vojarnu "Pukovnik Predrag Matanović" u kojoj traju radovi na podizanju standarda rada, smještaja i obuke pripadnika Oružanih snaga RH.

– Do sada smo uložili ovdje više od 61 milijun kuna u dvije i pol godine. Iduće godine uložit ćemo oko 32 milijuna kuna u nastavak gradnje objekata. Najvažnije je da smo s Fondom za zaštitu okoliša potpisali sporazum za povrat sredstava na ovim objektima. Ulaganje u energetsku učinkovitost nam daje ove godine 10,6 milijuna kuna povrata. Ovu ćemo vojarnu pretvoriti u pravu vojarnu za 21. stoljeće, imat će sve sadržaje, odličan smještaj, vježbalište, obuku, rekao je ministar Kotromanović pri obilasku vojarne u kojoj će, u konačnici, biti smješteno oko 2000 vojnika.

Fond za zaštitu okoliša s MORH-om je potpisao ugovor oko obnove 13 vojnih objekata, a kojom prilikom će MORH dobiti 60 milijuna kuna iz Fonda za projekte energetske učinkovitosti.

>> HDZ-ov 5+ nalikuje programu Mile Vasića

 

 

Komentara 247

DU
Deleted user
14:43 05.10.2015.

Mogli bi posudit tvoj plan 21 ionako je ne iskoristen ili kako ti kazes fiktivan.

BO
borovina1981
14:47 05.10.2015.

Šojka Zoran Rugalica..... Svejedno mi je kada češ izgubiti izbore, ali za hrvatski narod je bolje čim prije.

KO
kostela
14:45 05.10.2015.

Zoki, Zoki taj mali Zoki glavni je u Vladi, Zoki, Zoki sa svojom crvenom kapom zvoni po cijeli dan i njega svatko zna. I Ostoja je stari opet tu i Peđa i Grčić su, i svi su patrioti prijatelji u dobru i u zlu! A sad je čas za počinak i reć' pa-pa, već malo drijema, snage nema, Zoki spreman je za san, jer sutra je Tomin dan. O, Zoki, Zoki, Zoki… :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije