Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović o Ceraru:

'Puno vike ni zbog čega. Ne znam kaj pričaju u Ljubljani'

Zoran Milanović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/19
23.10.2015.
u 11:40

Slovenija u ovakvim okolnostima ne može provoditi strogu schengensku proceduru, rekao je Milanović

Premijer Zoran Milanović jutros je obišao tržnicu u Labinu, a tom prilikom komentirao je i aktualnu izbjegličku krizu.

Kako je Vlada objavila na Twitteru, Milanović je rekao da su Sloveniji ponudili da pošalje svoje službenike i s popisivanjem izbjeglica krene već u vlaku koji kreće s hrvatske istočne granice i putuje 10 sati.

– Slovenija u ovakvim okolnostima ne može provoditi strogu schengensku proceduru. To ne može nitko, pa ni Njemačka. Neka puste ljude da prođu – rekao je Milanović.

Premijer je također rekao da se Hrvatska s krizom već nosi rutinski te da je 220.000 ljudi prošlo, a da ih nitko nije vidio.

Milanović je komentirao i oštre kritike koje je slovenski premijer Miro Cerar jučer zbog izbjegličke krize izrekao na račun Hrvatske.

– Puno vike ni zbog čega. Slovenija je pet dana u ovoj situaciji. Njima je puno jednostavnije jer imaju mnogo kraći put. Dakle, Hrvatska prevozi ljude 300 km, Slovenija 30-40. Dakle, niste čuli da Austrija kaže da se Hrvatska ponaša neeuropski. Tako da ne znam kaj pričaju u Ljubljani – rekao je Milanović, prenosi HRT

 

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza  

>> Slovenski premijer Cerar kritizira: Hrvatska se ponaša neeuropski

>> Austrija privremeno zatvorila Šentilj, na granici čeka 4000 izbjeglica

Komentara 86

DU
Deleted user
11:02 23.10.2015.

Moželi itko pamten zamisliti još 4 godne vlade koja se je posavđla,sa Njemačkom,Mađarskom,Slovenijom,Srbijom,sa svojom predsjednicom,crkvom,braniteljima,HUP,profesorima i nastavnicima?Moželi itko pametan zamisliti još 4 godine,Marasa,Gračiuća,Pusićke,Ostojića,Hajdaša,Jakovine,Milanovića,Vrdoljaka?

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:55 23.10.2015.

Ne mogu vjerovati. Pa nije EU partijska država ko što vi mislite, da je zakon ono što kažu drug Zoka i drug Ostoja. Zakoni su tu i zakoni se moraju poštovati. To što vi odbijate provoditi zakone koje je izglasao Hrvatski sabor, na koje ste prisegnuli i za provođenje kojih dobijate plaću, to ne znači da je to mjerilo vrijednosti za cijeli svijet. To što ste vi Hrvatsku pretvorili u prčiju bezakonja i izletište za dvjesto tisuća agresivnig džihadista ne znači da bi to trebali raditi i drugi.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:59 23.10.2015.

A ovo mi je dobro, Kolinda kao ne radi ništa važno, a Milanović, veliki državnik se bavi važnim stvarima i nema vremena za gluposti. Predsjednica dogovara strateške investicije s predsjednikom Kine koja je gotovo najveće svjetsko gospodarstvo, a on jučer razgledava pršute, a danas ribarnicu u Labinu, hahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije