Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PERNAR:

Želim posjetiti Assangea jer je talac američke politike kao i Snowden

Ivan Pernar
Foto: Screenshot N1
1/6
18.10.2016.
u 15:47

Put planira čim dobije diplomatsku putovnicu

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, u specijalnoj emisiji N1 televizije otkrio je da planira put u London, čim dobije diplomatsku putovnicu, kako bi posjetio Juliana Assangea.

– Nije još sve dogovoreno, ali to je vrlo lako organizirati. Assange je talac američke politike i on se nalazi u kućnom pritvoru, dok se protiv njega vodi montirani proces. Nalazi se u Londonu, u ekvadorskom veleposlanstvu iz kojega ne smije izaći, jer bi ga, ako izađe, odmah uhitili i transferirali za Ameriku – kazao je Pernar.

Objasnio je i zašto želi posjetiti baš Assangea.

– Zato što je Julian Assange politički zatvorenik američke vlade, isto kao i Edward Snowden. Neću nikad zaboraviti kad sam pogledao film o Edwardu Snowdenu, kad je njegov otac zahvalio Vladimiru Putinu što je spasio život njegova sina.

Rekao je kako se nada da će mu Hrvatski sabor odobriti diplomatsku putovnicu, na koju ima pravo. Nakon odobrenja planira službeni put, kako bi iz prve ruke čuo sve o torturi koju je prošao Assange.

>> Šprlje ne vidi ništa sporno u tajnim deložacijama, Pernar ga napao: 'Ministar podržava ovaj horor'

>> Pernar nakon saborskog restorana danas provjerava hranu u – studentskoj menzi

Komentara 7

NI
ninja72
20:06 18.10.2016.

Nemoj samo zaboraviti ispuniti putni nalog.

PR
Prekobrda
18:04 18.10.2016.

Pernar, pripazi se malo i za manje stavri CIA i ovi nasi domaci pobocnici im zatvaraju ili likvidiraju u nekim slucajnim nezgodama, odnosno po domace receno pojede ih mrak.

Avatar Britko
Britko
17:10 18.10.2016.

... a kad se isprazni kasa, bit ćemo četiri asa 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije