Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijska akademija

Završila Styria:SCOOL – pedeset posto polaznika dobilo priliku za rad

Styria:SCOOL
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/3
18.12.2014.
u 09:55

Završila je treća generacija medijske akademije Styria:SCOOL koju je pohađalo 14 studenata s 10 različitih fakulteta. Unutar programa čak je pedeset posto polaznika dobilo priliku za rad u poduzećima Styria grupe.

Cilj Styria:SCOOL akademije  je pomoći studentima u nadogradnji teorijskog znanja te im omogućiti lakšu i bržu integraciju u poslovni svijet kroz prenošenje stručnih znanja, davanje konkretnih prilika za rad ili novčane stipendije. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje.

Kroz selekcijski proces odabrano je 14 polaznika s 10 različitih fakulteta koji su prolazili stručni edukacijski program od strane Styrijinih stručnjaka unutar kojeg su dobili praktični uvid u poslovanje medijske grupacije.

Iako je prvotno planirano pružiti priliku za rad trima najboljim polaznicima, studenti su se toliko iskazali da je već prije službenog završetka akademije čak 50% polaznika dobilo priliku za rad unutar Styrije, dok su ostali u razmatranju za buduće prilike.

Styria:SCOOL zaokružena je okruglim stolom „Moja karijera u mojim rukama“ na kojem su polaznici akademije te ostali zainteresirani studenti čuli savjete i osobna iskustva o razvoju karijere od strane poslovne i akademske zajednice: Ivona Zgrabljić (predsjednica udruge Put do uspjeha), Vjeran Bušelić (viši predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu), Nataša Novaković (Pravna savjetnica Direktora HUP-a), Ivan Buča (Izvršni urednik 24sata) i Ivana Krajinović (Direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Styrije Hrvatska). Okrugli stol završio je podjelom certifikata ovogodišnjim polaznicima akademije.

Ususret novoj generaciji

Polaznici su izrazili zadovoljstvo programom akademije te ističu kako će im znanje i praktični savjeti koje su dobili tokom Styria:SCOOL akademije i okruglog stola biti izrazito korisni za početak poslovne karijere. Sve studente pozivamo da poprate news portale Styria grupe na kojima će biti objavljivani detalji o prijavama za novu generaciju Styria:SCOOL akademije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije