Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacije

Za ALS u pet dana skupljeno 73 tisuće kuna

ALS
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31.08.2014.
u 21:32

Što se tiče onih s estrade koji su se polijevali, njihovih imena nema, kazala je predsjednica udruge Neuron Slavica Horvat

U pet dana (od 25. do 29. kolovoza), otkad je u nas otvoren žiroračun na kojem se prikuplja novčana pomoć za oboljele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS), prikupljeno je 73.000 kuna. Ovaj podatak iznijela nam je osnivačica i predsjednica udruge Neuron Slavica Horvat, majka djeteta oboljelog od te bolesti. Upitana može li reći tko je sve od poznatih osoba u nas, koje su u znak podrške akciji objavljivale snimke polijevanja hladnom vodom, uplatio donaciju na žiroračun, gospođa Horvat otkrila je da su to učinili: Zdravko i Zoran Mamić, Mario Mandžukić, Niko Kovač te Ivica Todorić. Iznose nije htjela otkriti.

Što se tiče onih s estrade koji su se polijevali, njihovih imena nema. Znam da je u Ameriku poslan upit je li netko iz Hrvatske možda novac donirao na tamošnji račun, no odgovor još nije stigao. Zadovoljna sam s prikupljenim iznosom jer prije tjedan dana u nas se nije ni znalo što je to ALS, a ljudi oboljeli od te bolesti nisu bili čak ni statistički broj – reče S. Horvat.

>> I u Hrvatskoj počelo skupljanje novca za oboljele od ALS-a

>> Majka mi je umrla od ALS-a, a oni su jednu tešku bolest uspjeli svesti na 'Zvijezde plešu'

Ključne riječi

Komentara 2

ON
onazg
10:21 01.09.2014.

Drži se, majko...

MA
majusko
10:17 01.09.2014.

Bravo populisti. Cilj je bio skupiti novac a ne da se vi poljevate i pokazete kako ste cool. Nase tzv. zvijezde su jos jedan puta pokazale koliko su jadne. Bitno sa svi Todorica pljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije