Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Vrlo vrući vikend, crveno upozorenje za Istru, Kvarner i Dalmaciju

vrućina
Foto: Robert Anić/PIXSELL
07.08.2015.
u 22:29

Ekstremne temperature očekuju se pak u Kninu, u kojemu je najavljeno premašivanje temperaturnog praga od 37°C.

Vikend će biti pretežno sunčan, vruć ili vrlo vruć, piše portal Vrijeme.net. U subotu će biti sunčano i vruće. Poslijepodne nešto nestabilnije pa je u gorskoj unutrašnjosti te zaleđu Dalmacije moguć poneki lokalni pljusak. U unutrašnjosti će puhat slab i umjeren jugoistočnjak, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 25 do 29°C. Najviša dnevna temperatura od 32 do 37°C.

Meteoalarm izdao je crveno upozorenje za Dubrovnik, Knin, Rijeku i Split. U Dubrovniku se, uz toplu noć, po danu očekuju visoke temperature zraka koje će prelaziti 35°C. Toplinski val će zahvatiti i Rijeku, tako da će i u tom gradu temperatura prelaziti 35°C.

Tek osjetno podnošljivije bit će u Splitu u kojemu će se temperatura zraka kretati oko 34°C. Ekstremne temperature očekuju se pak u Kninu, u kojemu je najavljeno premašivanje temperaturnog praga od 37°C.

U nedjelju će temeperature biti slične s tim da će više naoblake biti u Dalmaciji.

>> Uživajte u osvježenju dok možete, novi val vrućina stiže već za vikend!

Komentara 2

NO
nogogaz
22:38 07.08.2015.

bolje crveno nego crno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije