Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara adresa, nova emisija

Vlatka Pokos vraća se na HTV

vlatka pokos
Foto: Bruno Zlomislić
1/2
29.03.2016.
u 16:10

Nakon nedavnih medijskih smjena na Prisavlju, pričalo se i da na mjesto Sanje Doležal, Roberta Ferlina i Frane Ridjana dolaze Mirko Fodor, Ljudevit Grgurić Grga i Vlatka Pokos

Nekadašnja voditeljica i pjevačica, Vlatka Pokos (46) nakon 15 godina vraća se na državnu televiziju.

Nakon nedavnih medijskih smjena na Prisavlju, pričalo se i da na mjesto Sanje Doležal, Roberta Ferlina i Frane Ridjana dolaze Mirko Fodor, Ljudevit Grgurić Grga i Vlatka Pokos.

– Istina je da sam dobila poziv s HTV-a da se vratim, no još ništa nisam potpisala i ne želim ništa detaljno govoriti o tome – otkrila je za Story.

No, Vlatka se neće naći u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Trenutačno pregovara s urednicima oko odgovarajućeg formata, a vjerojatno će se raditi o večernjoj emisiji.

>> Sanja, Ferlin i Ridjan odlaze iz DJH, stižu Vlatka, Grga i Fodor?

Ključne riječi

Komentara 4

SO
srecko.orsulic123
16:34 29.03.2016.

OPET NEKI STARAC GLODJE MALO MLADJE KOKOSI !

DU
Deleted user
18:08 29.03.2016.

Novi fosili zamijenjeni s starim fosilima

SA
samoborka
23:01 29.03.2016.

Ok je Vlatka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije