Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrda špekulacija

Vesna Pusić: Ideja o kandidaturi za UN došla je izvana

Vesna Pusić,Vlada
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
06.03.2015.
u 07:00

– Nitko iz Hrvatske u povijesti nije bio ni kandidat za glavnog tajnika Ujedinjenih naroda te mi je čast što se o tome govori - nastavila je ministrica Pusić

 – Mogućnost kandidature za glavnu tajnicu Ujedinjenih naroda je otvorena. Bude li potvrđeno da kandidat treba biti iz istočnoeuropske skupine zemalja, a ne iz Latinske Amerike, što je također moguće, bio bi to zanimljiv projekt – rekla je jučer prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić.

– Nitko iz Hrvatske u povijesti nije bio ni kandidat za glavnog tajnika Ujedinjenih naroda te mi je čast što se o tome govori - nastavila je ministrica Pusić te dodala kako ideja o njezinoj kandidaturi ne potječe od nje same, nego je riječ o inicijativi iz "krugova izvan Hrvatske". Ocijenila je i da bi već sama njezina kandidatura bila veliki plus za Hrvatsku, a i za nju osobno.

>> Pusić: Oni koji misle da je Hrvatska ugrožena zemlja trebaju promijeniti psihologiju 

>> Ima li Vesna Pusić šanse u utrci za glavnu tajnicu UN-a

Komentara 82

Avatar comparator
comparator
07:06 06.03.2015.

Naravno da je došla izvana . Inicijativa je došla od Srbije i Vuka Jeremića i svih "vukova" koji reže protiv Hrvatske.

Avatar cera
cera
07:42 06.03.2015.

jeli ju to preporučio onaj jeremija iz srbije što je pustao marš na drinu u centru UN

OB
ObrenM
08:06 06.03.2015.

Najveca potpora joj dolazi od protivnika pronataliteta,jer ona samoprijegorno nosi njihovu lijepu zastavu duginih boja.Poznata je i po tomu,da je visemjesecnu potrebu udruge udovica -majka za prijemom dugo odbijala primiti u kabinet,a onda im prosvijecena, uputila dopis,da ce im ispunitii zelju,ako na paradu u Split dodju nositi pomenute zastave.Nitko se nije odazvao velikodusnom pozivu.Dali jos tko zna za kakovo njeno vrijedno djelo,pa da joj pomognu kod borbe za novi znacajni polozaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije