Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.01.2015. u 11:00

Varga je dva puta boravio u SAD-u, posjetio je još London, Moskvu...

Siniša Varga, ministar zdravlja, pomalo nezasluženo postao je poznat po službenom putu na skijanje u Italiju. U sjeni tog izleta tako su ostala mnogo atraktivnija putovanja jer je u samo šest mjeseci, koliko sjedi u ministarskoj fotelji, čak 60 dana proveo na putu. Globtroter Varga, prema evidenciji koju prenosi Globus, u tih pola godine dva puta boravio je u SAD-u po tjedan dana, posjetio je još London, Moskvu, Abu Dhabi, Kopenhagen, Milano, Luxembourg, Vilnius, Brugge i mnoge manje gradove. Nije još, sam priznaje, odletio jedino u Portugal. A nije odletio ni s funkcije. Ali to još stigne.

Povratak radničkog samoupravljanja u tvrtki, ali samo na jedan dan

Ante Vlahović, najveći dioničar i dugogodišnji predsjednik uprave Adrisa, dao je na jedan dan sve svoje dionice na upravljanje Radničkom vijeću kako bi radnici odlučivali o budućnosti tvornice duhana u Kanfanaru. Glas Istre piše da je Vlahović sve dionice u vlasništvu prepustio predstavniku radnika Elvisu Damijaniću „u maniri socijalističkog samoupravljanja“.

Radnici su prihvatili Vlahovićeve dionice na jedan dan, ali bi im bilo još draže da ih je ustupio na dan isplate dividende.

Propala prva koalicija s „dječacima Pavlove ulice“

Ivan Vilibor Sinčić, vođa udruge Živi zid, dobio je prvu odbijenicu. Predloženu koaliciju odbio je Stipe Petrina, nezavisni načelnik Primoštena, koji je javno odbio „dječake Pavlove ulice“ koji su „došli sutra i već postavljaju uvjete“.

U tri godine platili samo tri butelje vina

Josip Leko, predsjednik Sabora, okupio je zastupnike na novoj sjednici, što je ponukalo 24 sata da objavi prigodnu statistiku o tekućim pitanjima. Doznajemo tako da su u tri godine mandata aktualnog saziva popili 786 kilograma kave i 27.478 litara mineralne vode, ali i 8369 litara soka, 3022 litre piva, 2191 litru vina i 324 litre pjenušaca. Što se slavilo i čemu su zastupnici nazdravljali pjenušcem nije objavljeno, ali zato znamo da je sve išlo na račun reprezentacije. Točnije, gotovo sve, jer evidencija pokazuje da, doduše, nijedan pjenušac nisu platili iz svog džepa, ali je zato čak 3 (slovima: tri) butelje vina neki rastrošni saborski zastupnik platio gotovinom. Ima se.

Komentara 5

BA
balic
11:49 22.01.2015.

Dva mjeseca proputovao dva mjeseca godisnji odmor,zimski odmor,a kad je radio..!?

DU
Deleted user
07:50 23.01.2015.

Obzirom da je u svom resoru sve sredio, čovjek ima vremena putovati. I kao svaki zaposleni ima svoga šefa, koji mu putovanja odobrava. Jer u kartkom roku treba puno svijeta vidjeti na naš trošak. A kako njegov šef ima svoga šefa, nas - hrvatski narod, budemo na izborima rekli što mislimo o tom svjetskom putniku! I tom je čovjeku vlada povjerila naše milijarde za zdravstvo????

DU
Deleted user
14:05 22.01.2015.

on mnogo voli da se zabavlja, da putuje i upoznaje nove ljude i krajolike, na naš trošak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije