Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'O TOME NIJE BILO GOVORA'

Ured predsjednice demantira Bernardića: 'Predsjednica ne traži smjenu ministra Barišića'

davor bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
08.02.2017.
u 18:26

Iz Ureda su nam kazali kako je na jučerašnjem sastanku bilo razgovora i o kurikularnoj reformi ali i o potrebi modernizacije kompletnog obrazovnog sustava.

- Predsjednica ne traži smjenu ministra Barišića te o tome nije bilo ni razgovora - kazali su nam iz Ureda predsjednice nakon što je predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas novinarima u Saboru dao naslutiti kako se i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na jučerašnjem sastanku složila s oporbom da treba smijeniti Barišića.

Iz Ureda su nam kazali kako je na sastanku bilo razgovora i o kurikularnoj reformi ali i o potrebi modernizacije kompletnog obrazovnog sustava.

- U tom kontekstu predsjednica pozdravlja poteze nove hrvatske Vlade koji jamče provođenje kurikularne reforme za što se zalaže od samog početka svog mandata - poručili su iz Ureda predsjednice.

>> Bernardić dao naslutiti da se Grabar-Kitarović s oporbom složila oko smjene Barišića

>> Više od 200 osječkih nastavnika i studenata poduprlo ministra Barišića

Komentara 13

ZL
zlovato_
18:53 08.02.2017.

Tako mlad a laže.

AB
abendblatt
18:29 08.02.2017.

Ovaj Bernardic je najlosiji i najlazljiviji predsjednik SDP-a. Lazi su njegova svakodnevna doktrina.

SU
suton9
19:10 08.02.2017.

Predsjednice, kada ovakve primiš na razgovor, uvijek, doslovce UVIJEK ćeš od njih imati ovakvu ili jako sličnu izjavu za širu javnost. Kako bi drugačije oni uopće ovako dugo trajali, izvrtanje dogovora i situacija je jedino što još imaju i etoo na veliku žalost, još im prolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije