Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banjevci

Učitelju u razredu na glavu pao komad stropa

škola
Foto: Zadarski.hr
1/4
02.11.2015.
u 08:29

Na svu sreću, djeca u tom trenutku nisu bila u učionici, već na hodniku

U područnoj školi u Banjevcima u četvrtak se srušio strop u jednoj od učionica i pao na glavu učitelju, javlja portal zadarski.hr. Na svu sreću, djeca u tom trenutku nisu bila u učionici, već na hodniku, na pauzi, pa je od komada sa stropa stradao njihov nastavnik koji je zbog ozljeda na glavi morao potražiti liječničku pomoć na hitnoj. I njegove ozljede, srećom, nisu preteške, međutim šok koji je pretrpio on, njegova kolegica koja se našla u prostoriji i učenici koji su morali gledati svog nastavnika s ozljedama na glavi sigurno nisu primjereni školskoj učionici.

– Sve se dogodilo u trenu. Prvo su čuli nekakvo pucketanje, učinilo im se da je lagani potres, a kad su pogledali gore, imali su što vidjeti: komadi stropa počeli su padati, učitelju točno na glavu, šuta se razasula po učionici, po školskoj opremi. Na kraju ispada da su dobro i prošli jer je ukupno palo između tri i četiri četvorna metra i to u velikim komadima. Vjerujte mi, ne bi bilo ovako „lako“ da su djeca u tom trenu bila unutra u klupama, ne želim niti zamisliti što se moglo dogoditi. Tome nije mjesto u školi, možete samo zamisliti kako je to djeci bilo gledati učitelja krvave glave – kaže nam predstavnik roditelja Velimir Krpina čije dijete trenutno pohađa prvi razred škole. 

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Gradonačelnik: 'Nije pao strop, samo smo skinuli ploče, jer smo tražili od kuda curi voda'

Ključne riječi

Komentara 11

GR
grodar
08:57 02.11.2015.

Na svu srecu nisu bila djeca. A ti profesore ko te.......

MI
miholjčan
09:02 02.11.2015.

Koliko je vidljivo ožbukan je strop bez pripreme. Firma koja je radila je očito nestručna, kada bi joj vještaci pretresli račune i situacije, bilo bi tu svega, od pranja love do korupcije.

KR
krnjevo
11:10 02.11.2015.

Na znanje onima koji nemaju pojma da je investicijsko i tekuće održavanje škola obveza gradova, općina i županija, područna škola Banjevci nalazi se u općini Stankovci, u Zadarskoj županiji. ZNA SE tko je tamo vlast, pa je imbecilno za ovaj događaj prozivati aktualnu vladu RH. Pitajte Zrilića, Kalmetu i Baradića zašto im stropovi u školama padaju po učiteljima i djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije