Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održava se do 7. veljače

U Županji otvoren Sajam zlatne niti

Sajam zlatne niti
Branimir Bradarić
05.02.2016.
u 15:52

Ove godine na sajmu, koji se u sklopu manifestacije tradicijske kulture 49. Šokačko sijelo održava od 5. do 7. veljače, sudjeluje 80-ak izlagača iz kontinentalne Hrvatske

U organizaciji Turističke zajednice Županje i ove godine se u ovome posavskom gradu održava Sajam zlatne niti.

Ove godine na sajmu, koji se u sklopu manifestacije tradicijske kulture 49. Šokačko sijelo održava od 5. do 7. veljače, sudjeluje 80-ak izlagača iz kontinentalne Hrvatske. Uz više domaćih izlagača i na ovogodišnjem Sajmu svoje proizvode izložili su i izlagači iz okolnih gradova, sela i županija ali i izlagači iz zagreba, Ivanić Grada… Na štandovima je izložen domaći med, sir, razni suhomesnati proizvodi, kolači, vina, rakije, likeri ali i ručno rađeni unikatni suveniri, predmeti od kože, drveta i drugih materijala, ručni radovi, eko drvene igračke… Sa svojim proizvodima na Sajmu su se predstavili i članovi KUD Herceg Stjepan iz Ljubuškog (BiH).

- Sajam je jedan od načina pomoći županjskom gospodarstvu i to posebice obrtnicima i OPG-ovima da se predstave i prodaju vlastite proizvode- rekao je gradonačelnik Županje Davor Miličević koji je i otvorio Sajam.

Predsjednik Turističke zajednice grada Županje Mirko Bačić rekao je kako je Sajam  iznikao iz projekta Cesta zlatne niti, a u sklopu kojega je osmišljena tematska ruta od 60 kilometara kroz deset mjesta u Vukovarsko-srijemskoj i Brodsko-posavskoj županiji. 

>> Otvoren 2. Međunarodni festival gastronomije i turizma

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:33 05.02.2016.

Zasto VL nije objavio vise fotografija da vidimo sto su sve vrijedne ruke napravile??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije