Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

U tvornici planuli trupci, uzrok požara nepoznat

požar
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
25.06.2015.
u 17:00

Požar je izbio u otvorenom skladišnom prostoru pa vatra nije ugrozila radnike, rekla je direktorica

U požaru koji je u utorak poslijepodne izbio u krugu Drvne industrije Slavonija u Slavonskom Brodu na još uvijek neutvrđen način došlo je do zapaljenja hrastovih trupaca. Požar je lokaliziran oko 22 sata, a gasile su ga vatrogasne ekipe iz Slavonskog Broda, Sibinja i Garčina s osam vatrogasnih vozila i 30 vatrogasaca.

Policija i inspektor zaštite od požara očevidom su utvrdili kako je do požara došlo uslijed toplinskog djelovanja gorive tvari ili otvorenog plamena na drveni otpad, piljevinu ili koru drveta. Uslijed jakog vjetra požar se proširio na drvene trupce, a pričinjena materijalna šteta bez stručne procjene je preko sto tisuća kuna.

- Kada sam na završetku prve smjene krenula van, vidjela sam nekakav dim. Požar je izbio na skladištu trupaca, ali srećom ne u zatvorenom nego u otvorenom skladišnom prostoru, pa vatra nije ugrozila radnike – kazala je direktorica tvrtke Martina Ravlić-Janković. Ona je istaknula kako nema saznanja o mogućem uzroku izbijanja požara, dodavši kako u blizini nije bilo električnih instalacija. Nagađanja o tomu kako je možda riječ o podmetnutoj vatri nije željela komentirati prije završetka istrage.

>> Požar u Obiteljskom domu za starije i nemoćne

>> Požar automobila u Središću

Komentara 2

MA
malaplava
20:00 25.06.2015.

lako za drva,pošto se nesmiju metati poveznice za stranice proguglajte tko su navedeni i kako su postali vlasnici navedene firme i svega ostalog što imaju te u kakvim uvjetima i za koje novce(čitaj minimalac po 250h/mj) im rade patnici,a oni nek se razbacuju...

Avatar h.hulkic
h.hulkic
18:32 25.06.2015.

A da su meni ta drva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije