Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI IH VIDJELI?

U tjedan dana 11 novih nestalih osoba

nestali veljača 2015.
Foto: screenshot/Neno Novosti
1/9
20.02.2015.
u 12:04

Od osam nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Anitom Elez, Krešom Latinom i Ivanom Šalić

U proteklih tjedan dana nestalo je 11 novih osoba. Od osam nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Anitom Elez, Krešom Latinom i Ivanom Šalić.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Kristijan Bogdan (16) otputio se u nepoznato u ponedjeljak 16. veljače, s adrese u Ivancu, Pahinsko. Nije poznato ni u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Šime Đidara (77)  se u subotu, 14. veljače, udaljio s adrese u Nuštru u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, sive hlače te crne cipele. Na glavi je nosio crnu vunenu kapu. Visok je oko 180 centimetara, ima sijedu kosu i prosijede brkove te je srednje tjelesne građe.

Mate Gudelj (57) se u petak, 13. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Zagrebačka 177, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu dužu jaknu, crvenu majicu, maslinasto zelene hlače i sandale. Visok je 180 centimetara, ćelav je, ima smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Dejan Hodžić (44) se u ponedjeljak, 16. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u plavu šuškavu jaknu i traperice.Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. 

Amela Kebić (18) se u srijedu, 18. veljače, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Stanka Vraza, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, crne ili tamnosmeđe hlače i crne cipele. Visoka je 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. 

Mijo Klarić (40) se u srijedu, 18. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu jaknu s kapuljačom i traperice. Slabije je tjelesne građe.

Marinko Marković (67) se u petak, 13. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 175 centimetra, ima prosijedu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Stjepan Nogalo (23)  se u nedjelju, 15. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica Branka Klarića 1A, u nepoznato. Nije poznato ni u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe.

Domagoj Petrović (17) se u nedjelju, 15. veljače, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu, sivu majicu, traperice i tenisice. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Marijan Pilski (65) se u srijedu, 18. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica Braće Cvijića 30, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu jaknu, traper košulju i traperice.Visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe.

Graciela Poropatić (16) se u petak, 13. veljače, udaljila s adrese u Ivanskoj, Đure Sudete 4, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu jaknu, traperice i sive gležnjače. Najvjerojatnije se nalazi na području Zagreba u društvu mlađe muške osobe. Visoka je 170 centimetara, ima  crnu kosu, kestenajste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ušnoj resici ima ožiljak.

>> U proteklih tjedan dana nestalo 8 osoba, 6 maloljetnika

Komentara 1

EP
ephesus
14:27 20.02.2015.

Ovdje se datumi o nestajanju osoba samo refresaju pa ispada da nestaje vise od uobicajeog. Mala Ivana Salic nestane svaki mjesec, samo sto je nadju vec je nestala. Ne kuzim, jel nas neko zeza ili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije