Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

U subotu u višem gorju moguć snijeg

snijeg
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
01.04.2015.
u 09:33

Do petka bi trebalo biti uglavnom sunčano i suho. Kiša je moguća mjestimice

Već smo debelo ugazili u proljeće no moguće je da snježne radosti još uvijek nisu potpuno iza nas – bar ne u svim dijelovima Hrvatske. Naime, Državni hidrometeorološki zavod javio je kako u subotu u višem gorju gorske Hrvatske može biti i susnježice i snijega.

Do petka bi trebalo biti uglavnom sunčano i suho. Kiša je moguća mjestimice, većinom u unutrašnjosti, a moguća je i na sjevernom Jadranu, na prijelazu od četvrtka na petak. U subotu oblačnije, povremeno s kišom, uglavnom na Jadranu i u krajevima uz Jadran.

Portal Vrijeme.net navodi kako će sutra u unutrašnjosti biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. I dalje će biti nestabilno pa će povremeno biti oblačnije uz mogućnost za kratkotrajnu kišu ili poneki lokalni pljusak. Na Jadranu bi trebalo biti pretežno sunčano i uglavnom suho. Puhat će umjeren, povremeno i jak sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 1 do 5, a na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 10 do 15, a na Jadranu od 12 do 17°C.

>> Zagreb pogodilo nevrijeme praćeno grmljavinom, jakom kišom i vjetrom

Komentara 3

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
11:08 01.04.2015.

U subotu u višem gorju moguć snijeg a na zavičajsko nižem nivoju kulture moguć zabranjeni thompsonov koncert.

KA
kajinx
11:31 01.04.2015.

Mož da u nižem gorju bu de kišo vito.

KA
kajinx
11:19 01.04.2015.

Pa to ne moguće da u višem gorju imamo pada vine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije