Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U posljednjih sedam dana nestalo pet osoba

nestali
Foto: nestali.hr
1/3
16.01.2015.
u 11:05

Manuel Bogdan (16) nestao je u utorak u Lugu Samoborskom. Udaljio se s adrese Kneza Zdeslava, u nepoznato

U posljednjih tjedan dana nestalo je pet osoba od čega su tri maloljetne, javljaju NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Manuel Bogdan (16) nestao je u utorak u Lugu Samoborskom. Udaljio se s adrese Kneza Zdeslava, u nepoznato. Manuel Bogdan (16) ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Valentina Brletić (19) nestala je u petak 9. siječnja kada se udaljila s adrese Kotoripska 8 u Zagrebu u nepoznato. visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u svijetlosivi kaput do ispod struka, haljinu boje trule višnje i tamnosmeđe čizme.

Isti dan u Karlovcu je nestao Vedran Pongrac (17). On se udaljio s adrese Banija u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu jaknu i traperice.

Ivana Šalić (16) nestala je u Zagrebu u utorak, 13. siječnja kada se udaljila s adrese Sv. Mateja u nepoznato. 16-godišnja Ivana Šalić visoka je 150 centimetara, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Mario Tolušić (44) nestao je u petak, 9. siječnja u Zagrebu gdje se s adrese Bolnička cesta, u nepoznato. Visok je 188 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> Nestalo novih 13 osoba, jeste li ih vidjeli?

Komentara 1

Avatar imotska115
imotska115
15:01 16.01.2015.

Svakodnevno citamo i slusamo koliko nam nestane dijece, dali nasa policija ista radi na tome. Da se to dogada u SAD cijela nacija bi bila na nogama, a nasi spacaju, tu nesto ne stima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije