Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogoršanje vremena

U petak kiša i grmljavina, temperatura pada na 20-ak stupnjeva

kiša
Foto: Filip Brala/PIXSELL
10.08.2014.
u 17:31

Nakon nekoliko toplih dana, slijedi nam pogoršanje vremena. U ponedjeljak i utorak očekuje nas vrlo toplo vrijeme uz umjereni vjetar, no u srijedu se očekuje pogoršanje vremena...

Nakon nekoliko toplih dana, slijedi nam pogoršanje vremena. U ponedjeljak i utorak očekuje nas vrlo toplo vrijeme uz umjereni vjetar, no u srijedu se očekuje pogoršanje vremena. Krajem srijede tako se može očekivati postupan porast naoblake, posebice na zapadu zemlje te sjeveru Jadrana. Uz to stižu vjerojatno kiša, lokalni pljuskovi te grmljavina.

No, pravo pogoršanje stiže u petak, tad će se prema prognozi DHMZ-a vrijeme naglo pogoršati, posebice u kopnenim predjelima. Najviša temperatura tada bi u Zagrebu trebala past na 21 stupanj. Iako će i na Jadranu osvježiti, temperatura se ne bi trebala spuštati ispod 25 Celzijevih stupnjeva.

>>Snažno nevrijeme pogodilo središnju Hrvatsku, u Petrinji izvanredno stanje

Komentara 3

DH
dalibor.hren
19:05 10.08.2014.

Sad već prognoza za petak, a ne pogađaju dnevnu prognozu!?

BI
billynik
23:49 10.08.2014.

Sad će Croalarm ili kako se već zove proglasiti crveno

PA
parasa
20:48 10.08.2014.

A šta će biti sa turističkom prognozom??? stalno se piše da će kolovoz popuniti gubitak Srpnja, ali će se taj gubitak nagomilati oho.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije