Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Mostara

U Neretvi pronađeno tijelo i četvrtog nastradalog studenta

tijelo
Foto: VL FOTO
1/8
20.12.2015.
u 12:35

Prvi ronilački par krenuo je jutros u potragu, kazao je Zoran Mlaho načelnik Interventne službe spašavanja Mostar

Pronađeno je četvrto tijelo nastradalog studenta u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Bijeloj kod Mostara, doznaje Večernji list BiH

Prvi ronilački par krenuo je jutros u potragu, kazao je Zoran Mlaho načelnik Interventne službe spašavanja Mostar.

Vozilo s tijelima dvije djevojke i jednoga mladića izvučeno je u subotu oko 19 sati, nakon čega je prestala potraga, prije svega zbog teško pristupačnog terena, noći i umora spasitelja.

Podsjetimo, u stravičnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10 sati život je izgubilo četvero studenata. Smrtno su stradale dvije mlađe muške osobe inicijala V. B. (1991.) i D.R. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.), dok se mladić S. B. (1994.) uspio spasiti.

Svi su iz Vinkovaca ili okolice Vinkovaca, a preživjeli mladić je isplivao te je prebačen u bolnicu u Mostaru gdje je dao iskaz policiji.

>>Izvučeno vozilo stradalih studenata iz Neretve,tri tijela nađena u automobilu, za četvrtim se traga

Komentara 9

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
12:45 20.12.2015.

:-( R.I.P. :-(

ST
stelarosa
16:00 20.12.2015.

E,deco,deco...Iskreno saucesce porodicama

PE
Pemac49
13:10 20.12.2015.

Zalosno prezalosno ..Nek im je laka Zemljica -Djeco polakse vozite duze cete zivit !! A Vama u Vladi i u Institucijama za Sigurnost Cesta kako ste ogradili vase Ceste i dali cete ih ikad Ogradit za sve imate Love aliali za Sigurnost Vozaca nek se brine dragi Bog !!Jer siguran sam nisu bile Leitplanke da odbace Auto od Provalije :PS zivim u Njemackoj i pratim Puteve i one pokrajinske svud se postavlja Leitplanka (Metalni odbojn ik odbaci Auto na cestu )( da nermoze izic u Provaliju a Kod vas jos uvjek kao prije 100 godina govorim jer vozio sam od Bugojana preko Makljena do na Neretvu Majko Isusova jeza me hvata i sad ! ! Jos jednom zalosno i jos jednom Djeco polakse vozite ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije