Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

'Snažno osuđujem holokaust i izražavam duboki pijetet svim žrtvama nacističkog režima'

Tomislav Karamarko
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
26.04.2015.
u 23:42

Isto tako osuđujem sve progone i likvidacije na nacionalnoj, vjerskoj i političkoj osnovi koje su u 20. stoljeću provodili totalitarni režimi- nacistički, fašistički i komunistički

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je na službenom Facebook profilu osudio holokaust i izrazio pijetet prema žrtvama i onima za vrijeme NDH.

"Na današnji dan, kada obilježavamo proboj logoraša iz ustaškog koncentracijskog logora Jasenovac, još jednom snažno osuđujem holokaust i izražavam duboki pijetet svim žrtvama nacističkog režima, uključujući i one pale u vrijeme NDH. Isto tako osuđujem sve progone i likvidacije na nacionalnoj, vjerskoj i političkoj osnovi koje su u 20. stoljeću provodili totalitarni režimi- nacistički, fašistički i komunistički."

 

[70. OBLJETNICA PROBOJA U JASENOVCU] Na današnji dan, kada obilježavamo proboj logoraša iz ustaškog koncentracijskog...

Posted by Tomislav Karamarko HDZ (official) on Day o' the Sun, April 26, 2015

 >> I Karamarko traži smjenu Vujčića: Nije reagirao na vrijeme i mora otići

Komentara 75

SO
Somelier
07:55 27.04.2015.

Smiješni neki komentari. "Jel on bio danas u Jasenovcu" pa jel "Tomislavu bilo veličanstveno na stadionu..........". Takovoga nešto može pitati samo netko tko nije Hrvat i tko ne voli Hrvatsku državu.Taman da se pozdrav "Za Dom Spremni" uzeo od ustaša sa tim pozdravom se oslobađala ova današnja država u kojoj vi brljate šta hoćete a naj ugroženiji su oni koji su ju stvorili.MI smo od početka išli u borbe sa "Jurom i Bobanom" jer one "lijepe" pjesme "Druže Tito ljubičice bijela ili plava" pjevali su agresori.Na žalost već 15 godina vodi se konstantno antihrvatska politika. Dali smo državu onima u ruke koji je nisu željeli a takovih ima i na ovome forumu. Kada se izglasavala samostalnost Hrvatske, Račan je sa svojim članovima napustio sjednicu i prozvao HDZ "Strankom opasnih namjera"HDZ je državotvorna stranka a Karamarko je osnivać HDZ-a i to od prve minute.Završio je u Zagrebu filozofski fakultet smjer - POVJESNIČAR - Pa valjda je sada nekima jasnije zašto nije išao u Jasenovac. U Jasenovcu su bila četiri povijesničara a niti jedan nije imao prilike govoriti. Valjda je bilo razloga.

ZO
ZoranKubura
07:39 27.04.2015.

Hrvatima je na žalost povijest UKRADENA, jedini narod u svijetu kojemu je povijest ukradena. O kakvom mi fašizmu pričamo a Hrvati su stvorili državu tek prije 25 godina, a protiv koga smo se borili protiv vanzemaljaca, tko je želio okupiratii Hrvatsku, tko je okupirao trećinu Hrvatske pet godina, jesu to bili VANZEMALČJCI. Velikosrpska politika je poražena u Hrvatskoj i njeni ostaci danas organiziraju derneke po Hrvatskoj i nastavljaju sa lažima o Hrvatima kao da žive u Yugosloviji.

YU
Yugoportal
07:09 27.04.2015.

S rezime koji su ubijsli druge i dtugacije odudujem a narocito rezim koji je ubijso Hrvate samo zbog toga sto su Hrvsti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije