Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVE REAKCIJE

Karamarko se nakon dva tjedna oglasio na Facebooku, ali politiku nije spominjao

Tomislav Karamarko 21. lipnja, kada je podnio ostavku na mjesto šefa HDZ-a
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.07.2016.
u 17:19

Čestitam našim košarkašima koji su herojskom igrom osigurali nastup na Olimpijskim igrama, objavio je Karamarko

Tomislav Karamarko danas se nakon više od dva tjedna izbivanja na Facebooku ponovno oglasio statusom.

Karamarko, koji je prošlog mjeseca podnio dvije ostavke, na mjesto prvog potpredsjednika Vlade, a potom i na mjesto predsjednika HDZ-a, na svojoj je stranici čestitao hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji na jučerašnjoj pobjedi.

- Čestitam našim košarkašima koji su herojskom igrom osigurali nastup na Olimpijskim igrama. Želim da i tamo pokažete kvalitetnu igru i da vas junačko srce vodi sve do medalje - objavio je Karamarko.

Njegova prva objava nakon nešto dužeg vremena "šutnje" na najpopularnijoj društvenoj mreži dočekana je sa zadovoljstvom mnogih njegovih simpatizera. "Tome, vrati se", "Tomislave, fališ nam" i "Jako nam fališ" samo su neki od njihovih komentara, ali bilo je i onih drugačijeg mišljenja, pa je jedan korisnik Karamarku rekao da je vrijeme da njegova stranica na Facebooku "umre kao i njegova politička karijera".

 

>> Karamarko se nakon ostavke oglasio na Facebooku, evo što je poručio nasljednicima!

Ključne riječi

Komentara 49

IH
iron.hide.54966
18:13 10.07.2016.

Eto, sad imate o čemu pisati...

Avatar Tigar63
Tigar63
20:42 10.07.2016.

Ako Milanović misli da će mu Karamako o stati dužan , onda se je grdno prevario platit će on za sebe i bracu Krešimira.

MI
misho32
20:18 10.07.2016.

sada je jasno da nije bio u nikakvom sukobu intersa a ta ga je jugoudbaša gamad maknula jer bio opasan zbog svoih stavova . Ostaje mišljenje u javnosti da nije bio dovoljno sposoban da se nosi sa tim neprijateljima , , ali to ne stoji jer će svakoga ko se suprostavi toj gamadi zadesiti ista sudbina . Ti se demokratskim putem ne mogu maknuti sa sise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije