Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Nevjerojatno je da Dodik govori kako bi Hrvati, Srbi i Bošnjaci trebali razvijati svoje odnose'

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.05.2016.
u 17:09

Upravo javni diskurs kojim se koristi Milorad Dodik potiče relativizaciju srpskih zločina u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko danas je reagirao na izjave predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, izvijestila je Vlada.

– Zaista je nevjerojatno da netko kao što je Milorad Dodik, osoba koja ne priznaje genocid u Srebrenici, a koji se dogodio praktično jučer, javno govori o načinu kako bi Hrvati, Srbi i Bošnjaci trebali razvijati svoje odnose. Upravo javni diskurs kojim se koristi Milorad Dodik potiče relativizaciju srpskih zločina u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj, a Hrvatsku konstantno pokušava dovesti u vezu s ustaškim režimom. Pozivam Milorada Dodika da, ako se zaista želi posvetiti razvoju ozbiljnog dijaloga, ne dovodi u pitanje istinu o stradanju Hrvata i Bošnjaka u onom dijelu Bosne i Hercegovine koji su nazvali Republika Srpska – komentirao je Karamarko u priopćenju.

>> Dopredsjednik RS-a: Biskup Komarica je moj biskup

>> Dodik napao Karamarka zbog potpore biskupu Komarici, optužio ga i za jasenovačke zločine

Komentara 89

77
777CRO
18:14 23.05.2016.

kakva je razlika između Dodika i SDP aboliranih partijaša cetnika Jovanovića ostojica stazica vasica pusic Milovanovica stanimirovica grcica opacic bauka ...

MI
Miilekubura
18:10 23.05.2016.

Zna li itko u Hrvatskoj u Banja Luci je u miru ubijeno 1100 Hrvata, ne zna jer hrvatski mediji su okupirani, provode politiku Memorandum2. Nece ni to jos dugo trajati narode moj hrvatski.

MI
Miilekubura
18:07 23.05.2016.

U Ybanha Luci je Sodikova vlast ubila TISUCU I STO Hrvata a rara nihe bilo. O tome je hovorio biskup Konarica. Tisucu i sto Hrvata ubili su Dodigovi zlikovci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije