Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKA ODLUČI STRUKA'

Karamarko o preseljenju Vlade: Trenutačno imamo mnogo važnijeg posla

Tomislav Karamarko
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
14.01.2016.
u 19:12

"Ne znam kako se jedna marginalna opaska o mogućim lokacijama za rad Vlade pretvorila u prvorazrednu političku temu"

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je danas kako postoje veći prioriteti od preseljenja različitih ureda, istaknuvši kako o tome treba odlučiti struka nakon simulacije troškova i analize svih čimbenika, a ne da to bude prostor za politička licitiranja i zabavljanje medija.

"Ne znam kako se jedna marginalna opaska o mogućim lokacijama za rad Vlade pretvorila u prvorazrednu političku temu. Trenutačno imamo mnogo važnijeg posla od preseljenja različitih ureda. Treba zaustaviti iseljavanje mladih ljudi iz Hrvatske, obuzdati rast javnog duga, pokrenuti proizvodnju i ostale gospodarske aktivnosti, povećati zaposlenost i standard, pomoći najpotrebitijima", napisao je Karamarko na svom profilu na Facebooku. 

Poručio je kako uredima u kojima rade oni koji upravljaju državom treba pristupati racionalno, a seliti se treba samo ako to znači iste ili bolje uvjete za rad i manji trošak.

"Zato je najbolje da o tome odlučuje struka, nakon simulacije troškova i analize svih drugih čimbenika, a ne da to bude prostor za politička licitiranja i zabavljanje medija. Poglavito ne u ovako teškoj gospodarskoj situaciji", naglasio je Karamarko.

Moguće preseljenje Vlade u "kockicu" na Prisavlju najavio je u medijima predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u sklopu prijedloga da se Ured predsjednice Republike preseli u Banske dvore, a Vlada premjesti u nekadašnju zgradu Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske.

[IMAMO VEĆE PRIORITETE OD PRESELJENJA] Ne znam kako se jedna marginalna opaska o mogućim lokacijama za rad Vlade...

Posted by Tomislav Karamarko on 14. siječnja 2016

 

>> Karamarko: Ured predsjednice u Banske dvore, Vlada u Kockicu. Ured predsjednice: Apsolutno prihvatljiva ideja

>> 'Neke u HDZ-u srce vuče u Kockicu. Za HDZ bi bilo bolje da preseli u zgradu SOA-e'

Komentara 92

MK
marcel.kocan
19:28 14.01.2016.

Da, a sastanak Oreškovića s kreditorima u Kicbilu je u medijskom drugom planu...

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:23 14.01.2016.

"Moguće preseljenje Vlade u "kockicu" na Prisavlju najavio je u medijima predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko " - ne novinari, nije najavio nego je rekao kako bi to bila bolja ideja od preseljenja samo Predsjednice u Visoku. Ali, trebamo malo tračati i iskrivljavati, nije li tako?

DE
derin
20:25 14.01.2016.

Pustite nas s tim glupostima, ostavite se troškova selidbi i novih uređenja., radite posao za koji ste izabrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije