Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Dragovan:

'To da su branitelji vojno krilo HDZ-a nije stav SDP-a, nego Stazića'

Igor Dragovan
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autor
Ivanka Toma
28.10.2014.
u 13:47

"U njihovoj reakciji sigurno ima politike, ali to ne znači da su vojno krilo HDZ-a", kazao je Dragovan.

"To da su branitelji vojno krilo HDZ-a nije stav SDP-a, nego Nenada Stazića osobno. Meni je neprihvatljiv", rekao je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan reagirajući na izjavu stranačkog kolege Stazića koji je branitelje svrstao u HDZ.

Ograđujući se od Stazića, glavni tajnik SDP-a pripomenuo je da svatko ima pravo na prosvjed, pa tako i branitelji, ali napomenuo kako se nada da ćemo uskoro saznati što je pravi razlog prosvjedu i što branitelji traže.

"Treba razgovarati, ali ne na ulici"

"U njihovoj reakciji sigurno ima politike, ali to ne znači da su vojno krilo HDZ-a", kazao je Dragovan poručivši kako je vrijeme da se spusti lopta na zemlju i riješi problem.

"Očekujem da branitelji artikuliraju svoje zahtjeve, te da se potom sjedne za stol i o njima razgovara. Treba razgovarati, ali ne na ulici, nego u institucijama koje su i nadležne za rješavanje problema, ako ih ima", zaključio je glavni tajnik SDP-a pripominjući kako vjeruje da građani prepoznaju političku dimenziju prosvjeda branitelja.

>>Stazić: Branitelji su vojno krilo HDZ-a; Reiner: To je besmislica

>>'Za svaki izgubljeni život smatrat ćemo odgovornima one koji nemaju razumijevanja'

>>Koji su motivi prosvjeda branitelja i zašto traže smjenu

>>Dovezao se taksijem pred Ministarstvo branitelja, polio benzinom i zapalio

Komentara 66

DU
Deleted user
14:11 28.10.2014.

Nakon Stazićeve izjave mi je jasno šta je pokojni otac mislio kada je rekao da ti isto misle srbin kojeg častiš za stolom i srbin ispod stola u vreći kojeg udaraš nogom

19
1995josip
14:06 28.10.2014.

Dragovane dođi u Savsku 61 , posjeti branitelje i 100% HVIDR-a i u onom velikom šatoru razgovaraj sa tim ljudima koji su i tebi osigurali udobnu fotelju , a nemoj brljati da neznaš što traže ! Oni su sve dali sve dali šta su imali , a šta si ti dao da bi ih tako obezvrijedio da neznaš šta žele ! Oni znaju šta žele a znaš i ti , dođi u Savsku 61 , tamo je njihov ured dok ne ispunite njihove zahtjeve , i 100% sam siguran da branitelji budu ispunili svoje zahtjeve a nemojte provocirati da i vas političare moraju prije reda smijenjivati . Razgovarajte sa braniteljima .

AF
afer
14:11 28.10.2014.

SDP stvarno griješi kada kao sugovornika jednom mirnom i uglađenom Rajneru stavlja Stazića za kojeg je po vokaciji malo za kazati da je ''militantnI Srbin'' i sirovina. Dok sam ga slušao vidio sam i batinu i bokser, iritirajući pljucać a ne sugovornik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije