Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Titov "Galeb" u doku na procjeni za obnovu

titov galeb
Pero Lovrović/PIXSELL
14.01.2010.
u 13:48

S veza u Martinšćici "Galeb" je premješten na dok 7 gdje će ga stručnjaci Viktora Lenca temeljito pregledati kako bi procijenili opseg potrebnih zahvata na obnovi.

RIJEKA - S veza u Martinšćici nekadašnji Titov brod "Galeb" jučer je napokon isplovio. No, ne daleko, tek do doka 7 gdje će ga stručnjaci Viktora Lenca, riječkog brodogradilišta u kojem je Galeb ostavljen prije deset godina, temeljito pregledati kako bi procijenili opseg potrebnih zahvata na obnovi.

Obavit će se i prijeko potrebni radovi na zaštiti od daljnjeg propadanja.

Nakon višegodišnjih sudskih nadmudrivanja brod je na lanjskoj dražbi kupio Grad Rijeka najavljujući da će ga zbog povijesnog značenja pretvoriti u muzej.

Ključne riječi

Komentara 5

M1
m1965
14:05 14.01.2010.

Umjesto da ubiremo ulaznice za muzej, on propada! TIPIČNO

MU
Mućanin
14:17 14.01.2010.

Umjesto da se brod da srezati, grad Rijeka hoće puste novce u njega ulagati. Mislim da se s tim novcem može bolje raspolagati. To bi neki privatnik trebao u to ulagati, na koncesijsku bazu ili tak nekako!!!

OB
-obrisani-
14:33 14.01.2010.

Taj brod treba potopit u more i napravit turistićku atrakciju da ga ronioci istražuju!A ne u to smeće ulagati novce,bolje nek rijećani ulože ta sredstva u bolnice di im plafoni otpadaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije