Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER UPUTIO APEL NAKON VEČERNJAKOVE NASLOVNICE

'Dijalog postaje sve oštriji i sve je manje tolerancije u Hrvatskoj. A mene građani zaustavljaju i imaju egzistencijalna pitanja'

orešković
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
15.02.2016.
u 22:45

Očekujem od svih sudionika javne komunikacije da im tolerancija prema sugovorniku, činjenice i istina budu polazište s kojeg će voditi rasprave, poručuje premijer

– Dijalog u hrvatskom javnom prostoru postaje sve oštriji i u njemu je sve manje tolerancije – objavio je večeras na Facebooku premijer Tihomir Orešković.

U svom apelu za smirivanjem tenzija na koje je Večernji list upozorio na svojoj naslovnici sutrašnjeg broja premijer poručuje da ne smijemo zaboraviti prošlost, ali da bolja budućnost mora biti naš cilj.

– Većina građana koji me zaustave na ulici žele razgovarati o egzistencijalnim pitanjima i o budućnosti. Nažalost, to raspoloženje javnosti ne odražava se u prostoru javne komunikacije i u medijima. Očekujem od svih sudionika javne komunikacije da im tolerancija prema sugovorniku, činjenice i istina budu polazište s kojeg će voditi rasprave – objavio je večeras Orešković.

[JAVNI DIJALOG MORA BITI TOLERANTAN] Pluralizam je temelj demokracije. Pluralizam podrazumijeva različitost mišljenja i...

Posted by Tihomir Orešković on 15. veljače 2016

Foto: VLm

>> Orešković u zadnja tri sata dobio novih 1200 sljedbenika na Facebooku

Komentara 245

BA
barbaizamerike
23:05 15.02.2016.

podrzimo gospodina Oreskovica I zasucimo rukave

KO
korisnicc
23:08 15.02.2016.

"to raspoloženje javnosti ne odražava se u prostoru javne komunikacije i u medijima" Kako će se i odražavati kad 90% medija čine bilteni bivše vlasti.

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
23:12 15.02.2016.

Tim, molim Te, poguraj lustraciju, sve ide previše usporeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije