Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Tepeš: Milanović se upetljao u lažima

Ivan Tepeš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.01.2016.
u 19:09

Da govori istinu onda bi hrabro sa argumentacijom rekao zašto sam ja ustaša, a HSP AS ustaška stranka?, napisao je, između ostalog, Ivan tepeš u statusu na Facebooku.

Predsjednik HSP-a AS Ivan Tepeš na Facebooku se osvrnuo na gostovanje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića u emisiji Nedjeljom u 2. 

"Milanović se upetljao u lažima. Nije imao hrabrosti odgovoriti da li sam ustaša. Mulja, petlja i laže. Da govori istinu onda bi hrabro sa argumentacijom rekao zašto sam ja ustaša, a HSP AS ustaška stranka?!", napisao je Tepeš te dodao kako je Milanović trebao jasno reći ako smatra da je predsjednik HSP-a AS ustaša "samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist". 

"A to govori čovjek koji je na čelu partije koja je pravni slijednik Saveza komunista, koji je odgovoran za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg", piše Tepeš i status zaključuje opaskom "pametnome dosta".

Milanović se upetljao u lažima na nedjeljom u 2..nije imao hrabrosti odgovoriti da li sam Ustaša..mulja, petlja i laž...

Posted by Ivan Tepeš on Sunday, January 17, 2016

>>'Mandatar ne samo da neće odlučivati nego postoji opasnost da ga se neće ni pitati'

Komentara 47

Avatar delminium
delminium
19:27 17.01.2016.

komunizam je u lazi rodjen, u lazi je zivjeo, a u lazi i umire

OS
osica
19:17 17.01.2016.

Ni jednom riječju ni on ni voditelj nisu spomenuli Tita. Našu bližnju prošlost, koja ima mrlja. Mnogi su završili u jame ni krivi ni dužni po prijekom sudu susjeda "narodnooslobodilačih odbora" Pojela ih noć. Nikad se o tome nije progovoriloo i nije smiujsllo govoriti do današnjih dana. Čeka se da i potomci i svi oni koji nešto znaju o tome umru. Glavno da znamo izmišlajti i svima nabijati na nos " hrvatsko ustaštvo" svima onima koji nisu njihovi. . To što su nam susjedi rehabilitirali četnike, čiji potomci su "klali u Hrvatskoj i u vrijeme Domovinskog rata, nikom ništa" Selekcija komunista.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:30 17.01.2016.

Milanović je prošlo svršeno vrijeme, a to još jedino onima s HRT-a ni jasno. Prema tomu okrenimo se svi skupaj budućnosti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije