Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Tepeš

Tehnička vlada ne smije odlučivati o kampu za migrante

Ivan Tepeš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.10.2015.
u 09:07

– Zbog geostrateškog položaja Slavonskog Broda, smatramo kako predloženo rješenje nije najkvalitetnije, osobito stoga što bi se ono iz kratkoročnog lako moglo pretvoriti u dugoročno, s nesagledivim posljedicama po stanovništvo – istaknuo je Tepeš

– Tehnička vlada Zorana Milanovića ne smije donositi ovakve brzoplete odluke koje mogu imati dalekosežne posljedice za građane Slavonskog Broda i šire – rekao je Ivan Tepeš, predsjednik HSP-a Ante Starčević.

Iz ove stranke pozvali su nadležne da prije donošenja konačne odluke o izgradnji zimskog kampa za migrante u Slavonskom Brodu razmotre opravdanost takve odluke propitujući građane i institucije o mišljenju, a u prvom redu brodsko Gradsko vijeće i Skupštinu Brodsko-posavske županije.

– Zbog geostrateškog položaja Slavonskog Broda, smatramo kako predloženo rješenje nije najkvalitetnije, osobito stoga što bi se ono iz kratkoročnog lako moglo pretvoriti u dugoročno, s nesagledivim posljedicama po stanovništvo – istaknuo je Tepeš

>> 'Prihvatni centar premješta se u Slavonski Brod zbog humanijeg odnosa' 

>> Brod se priprema za prihvat izbjeglica, Brođani podijeljeni

Komentara 15

KR
Krkan15
10:07 16.10.2015.

Pa sve je jasno i potpuno vidljivo da se zimski centar za migrante sagradi u županiji u kojoj će i onako izgubiti izbore i u kojoj nikada i nisu dobili izbore.A to znači,ništa neće izgubiti jer tu nisu niti očekivali dobiti više mandata za sabor.Logičnije je,da se cenar locira negdje na sjeveru gdje je bliže Mađarska granica,ali tamo su glasači SDP-a i HNS-a i tu bi crveni kmeri izgubili glasače.Jadno je da to narod ne vidi.

ZE
zelina
13:06 16.10.2015.

Još malo pa gotovo.

R1
R1971D
09:28 16.10.2015.

Kak je "velik" ovaj čovjek....doslovce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije