Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 21. do 24.11.

Talijanski nosač aviona Cavour stiže u Hrvatsku

Foto: wikipedia
18.11.2014.
u 17:54

Prisustvo admiralskog broda ratne mornarice, kao instrumenta moderne tehnologije i visoke profesionalnosti, dio je slike u okviru sve uže suradnje s hrvatskom Ratnom mornaricom

Jedan od najvećih europskih nosača aviona, talijanski Cavour, od 21. do 24. studenog , biti ċe privezan na gatu 12 luke Gruž, glavne točke povezanosti sa gradom Dubrovnikom, doznaje se iz priopćenja talijanske mornarce.

  - Prisustvo admiralskog broda ratne mornarice, kao instrumenta moderne tehnologije i visoke profesionalnosti, dio je slike u okviru sve uže suradnje s hrvatskom Ratnom mornaricom. Kao potvrdu postojeċih odličnih diplomatskih odnosa između dviju zemalja, tijekom posjete broda biti ċe prisutni kao gosti Veleposlanik Italije u Hrvatskoj Emanuela D’Alessandro, Generalni Konzul Italije u Rijeci Renato Cianfarani, važne talijanske i lokalne političke ličnosti, diplomati...

Italija i Hrvatska: dvije realnosti s pogledom na Jadransko more, izabrale su – kao iznimnog kuma ovog susreta – Nosač aviona Cavour, simbolični most povezanosti između dviju obala u okviru inicijativa povezanih za ostvarenje jadransko-jonske makroregije. Tijekom veza u luci, posjetioci ċe moċi razgledati Nosač aviona, navodi se u priopćenju.

>> Italija prodaje i nosač aviona, ponos ratne mornarice

Ključne riječi

Komentara 15

LA
laki13
18:25 18.11.2014.

Jel to zbog baklji na tekmi ?!

LI
list68
07:11 19.11.2014.

Hrabri Talijani, nema rata u kojem se nisu predali.

DA
davidbraco
20:56 18.11.2014.

A koji avioni su na njemu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije