Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlada se hvali

Svi htjeli vidjeti smjenu Linića: Službenu stranicu Vlade posjetilo rekordnih 10.500 ljudi

Vlada.hr
Foto: Screenshot vlada.hr
06.05.2014.
u 12:54

Zbog rekordnoga broja posjetitelja na vlada.hr iz Vlade su poručili da je stranica imala tehničkih poteškoća, zbog kojih se ispričavaju

U jednoj je stvari hrvatska Vlada postigla uspjeh: doživjela je porast broj posjetitelja svoje službene web stranice.

Zainteresirani za 'live" praćenje izvanredne press konferencije na kojoj je premijer Zoran Milanović javno smijenio ministra financija Slavka Linića, hrvatski su građani u velikom broju pohrlili na stranicu vlada.hr.

Bilo ih je u tim trenucima, hvali se Vlada na svom Twitteru, 10.500, zbog čega je stranica trpjela i određene tehničke teškoće.

Iz Vlade su se zbog tih problema svima ispričali.

>>Milanović smijenio ministra Linića!

>>Ocijenite Milanovćev potez: kako će se smjena Linića odraziti na rad Vlade a kako na SDP?

Komentara 6

Avatar jurko_zg
jurko_zg
14:04 06.05.2014.

Pa ovo je strasno, ovi stvarno nemaju stida. Kukuriku je nesposoban i bahat, ali ovo je stvarno dno dna! Ljudi se hvale svojim smjenama, pa ti partijasi se smiju u lice svakom gradaninu RH!

NI
niks100
13:43 06.05.2014.

Bilo bi dobro da vidimo i neke kaznene mjere ili ce se takvo ponasanje ministra financija deklarirati kao legalna pljacka posto je radio po zakonima koje je on pisao.

Avatar tituš
tituš
14:01 06.05.2014.

U zatvore!!!!! Zatvore otvorite za bandu pljačkašku! Nisu dovoljne smjene, nisu dovoljni govori o političkoj odgovornosti. Brza i pravedna suđenja i zatvori za bandu, progon iz zemlje i druge mjere ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije