Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović

Sutra ćemo glasati za opoziv Vlade ako ta odluka bude u Saboru. Naš cilj su novi izbori

Kad je Zoran Milanović preuzeo vlast, javni je dug iznosio oko 49 posto BDP-a, a 2015. godine 89,2 posto
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.06.2016.
u 13:54

U ovome kaže, nitko od njih ne uživa.

Sutra ćemo glasati za opoziv Vlade ako ta odluka bude uvrštena u Saboru. Naš cilj su novi izbori. Ne rušenje Sabora nego odlazak. To je naš cilj i donijeli smo jednoglasnu odluku na Predsjedništvu stranke – rekao je novinarima ispred stranačke središnjice šef SDP-a Zoran Milanović nakon izvanredne sjednice Predsjedništva stranke.

U ovome kaže, nitko od njih ne uživa.

– O svemu što se događa trebali su razmišljati prije. Dobro bi bilo da posljedice snose samo oni. Nažalost, to je infektivno i pati cijela Hrvatska – kaže Milanović. 

O izborima kaže da ih je ljeti malo kompliciranije izvesti.

Predsjednica bi trebala o tome voditi računa i raspisati izbore za neko normalnije vrijeme. Što se nas tiče odmah, već nakon 15. srpnja da Hrvatska dobije vladu – kazao je. 

>> UŽIVO Povjerenstvo se povuklo na glasovanje o Karamarku, odluka oko 14 sati. Predloženo nepokretanje postupka za Soboli

Ključne riječi

Komentara 52

MA
malala
14:12 15.06.2016.

Sta je sa kreditom od Lj Banke koji si dobio pod uvjetima koje mi mozemo samo sanjati a RH u sporu sa LjB. Tu nije bilo sukoba interesa jel da? Nistarijo !!!!!!!!

MA
matrixxx
14:09 15.06.2016.

🐸 krastavaca,koji si ti prevrtljivac polako vidimo tvoj pakao, ja ga ne želim bolja opcija je ostati na zemlji i borit se za raj mi ili oni. neće ići vidi se koje stajao iza ovih nereda, vi ste kočnica +ručnaca +ručna kočnica za ovu zemlju

ZO
Zonasumraka4
14:03 15.06.2016.

Nećeš razbojniče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije