Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUČIĆ MILJENIĆU:

'Sumnjam da će bilo tko moći ucjenjivati modernu i uspješnu Srbiju'

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
13.11.2014.
u 20:26

Čini mi se da su neki pomislili kako je prilika na neki način Srbiju ucjenjivati, rekao je Vučić

Srpski premijer Aleksandar Vučić nije želio komentirati najave iz Hrvatske da će uvjetovati napredovanje Srbije u pregovorima s EU novim optužnicama. Vučić je danas novinarima rekao kako se trudi biti suzdržan i da vodi računa o interesu Srbije i odlučno reagira na svaki napad na zemlju, ali će "hrvatski ministar pravosuđa Orsat Miljenić ostati bez odgovora".

– Čini mi se da su neki pomislili kako je prilika na neki način Srbiju ucjenjivati. Ostat će bez odgovora, ali sumnjam da će bilo tko ekonomski snažnu, modernu i uspješnu Srbiju moći ucjenjivati u budućem vremenu – rekao je Vučić.

>> 'Ako su optuženi za ratne zločine nedostupni, sudit ćemo im u odsutnosti'

>> 'Šešelju želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje'

Komentara 105

Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:44 13.11.2014.

Kakva je to moderna država na čijem čelu su sve od reda četnički ratni zločinci?

BE
berija
20:54 13.11.2014.

Ekonomski snažnu, modernu i uspješnu Srbiju nitko neće moći ucjenjivati. Ali ovih 500 godina dok to ne postignete, hoće.

DU
Deleted user
21:34 13.11.2014.

Vučić ne mijenja ćudić! odnosno kud će suza neg na oko šešeljevaca, sad da li su se kasnije zavadili međusobno ili ne - to ne mijenja njihove svjetonazore. Inače, ova fraza moderna i uspješna Srbija je onak Milanović-Pusić izričaj (da sebe smatraju najviše uspješnom Vladom RH) i na tome bi trebalo poraditi međusobno - kako negirati krutu životnu zbilju jer recimo u Srbiji "plata" 330 eura pa sad da li je to ekonomska osnova da sebe smatraju malim Luksemburgom i da tako se predstavljaju kao ekonomski otporni, e to je već za psihijatrijske analize... Što je tu Hrvatska kriva kad je u BG četnički bal vampira!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije