Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kozmetička preinaka

Stranica Ureda predsjednice osvanula u novom ruhu

Ured predsjednice
Foto: Ured predsjednice screenshot
30.05.2015.
u 16:57

Današnji dan poseban je i jer je predsjednica organizirala prve ''Dane otvorenih vrata'' Pantovčaka za građane te najavila da će oni postati tradicionalno događanje svakog trećeg tjedna u mjesecu

Prošlo je sto dana od početka obnašanja dužnosti predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović a oni su, uz odabir savjetnika za gospodarstvo, obilježeni i novom internetskom stranicom Ureda predsjednice.

Podsjetimo, staru stranicu je prije nekoliko dana portal Websites from hell (Web stranice iz pakla) proglasio jednom od najgorih na svijetu.

Stranica Ureda predsjednice i dalje može pronaći na adresi www.predsjednik.hr kao i sve relevantnije informacije vezane uz aktivnosti Grabar-Kitarović i njena ureda te informacije o bivšim predsjednicima Franji Tuđmanu, Stjepanu Mesiću i Ivi Josipoviću.

Današnji dan poseban je i jer je predsjednica organizirala prve ''Dane otvorenih vrata'' Pantovčaka za građane te najavila da će oni postati tradicionalno događanje svakog trećeg tjedna u mjesecu.

>>Predsjednica Grabar-Kitarović obratila se javnosti povodom 100 dana mandata

>>Stranica Kolinde Grabar-Kitarović u društvu najgorih na svijetu

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 17

Avatar pavaosg
pavaosg
18:13 30.05.2015.

Super stranica, sviđa mi se. :)

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:14 30.05.2015.

bilo je za očekivati nakon sramotne stranice koju je ostavio predhodnik da se to promjeni

CR
crnaroda
18:18 30.05.2015.

jako je važna stranica predsjednika .. oan se svojim djelima pokazal tko je i što je a stranica totalno nebitna.. jeino je bitna komunjrama da komentiraju i ostavljaju loše komentare što je i za očekivati po imenima i prezimenima ljudi koje komentiraju me aposlutno ne čudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije