Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Stižu niže temperature! Evo kakvo nas vrijeme očekuje ovog vikenda

snijeg u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
20.11.2015.
u 09:15

U gorskim krajevima očekuje se i do 20 centimetara snijega, dok u nizinama neće pasti više od 10 centimetara

Još danas uživajte u sunčanom i toplom vremenu jer već sutra nas očekuje naglo pogoršanje. Kako najavljuje Državni hidrometeorološki zavod, sutra će biti pretežito oblačno s kišom uz zahladnjenje, a od sredine dana kiša će u unutrašnjosti postupno prijeći u susnježicu i snijeg.

Snijeg će najviše padati u gorskim krajevima, dok će kiša veći dio dana padati na Jadranu.

U gorskim krajevima očekuje se i do 20 centimetara snijega, dok u nizinama neće pasti više od 10 centimetara.

Puhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u drugom dijelu dana na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana jaka bura s olujnim udarima. Na preostalom dijelu Jadrana puhat će umjeren do jak jugozapadni i južni vjetar, koji na udare može biti i olujan.

Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će između 8 i 13 stupnjeva Celzijevih, poslijepodnevna od 3 do 8, a prema večeri bit će još hladnije. Temperatura zraka na Jadranu uglavnom će biti između 11 i 17 °C.

Snijeg će padati i u nedjelju nakon čega se očekuje stabilnije vrijeme, no temperature zraka i dalje će biti niske, primjerene ovom dijelu godine.

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:35 20.11.2015.

Čovječe, već danima nas bombardiraju ekskluzivnim vjestima, da će 20.11. u mjesecu koji se zove Studeni, - biti zima. Četiristotine tisuća izbjeglica je protutnjalo Hrvatskom i sve smo izdržali. Par pahulja snijega uz ovakvu medijsku pratnju istaživačkih novinara, - sigurno nečemo.

RI
RI813
09:36 20.11.2015.

Šteta daje do kraja 11 al OK. super je jer zima ili ne

DO
dommar36
10:08 20.11.2015.

ajde napokon .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije