Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTRA EUROPE

Stiže 180.000 partijanera, ove godine čekaju ih 'ispuhane' cijene smještaja

12.07.2014., Split - Drugi dan Ultra Europe Festivala, DJ David Guetta. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
03.07.2015.
u 09:35

Split se pripremio za Ultru u svim mogućim aspektima, ustvrdio je dogradonačelnik Goran Kovačević.

Očekujem da će treći Ultra Europe u Splitu biti jači, veći i bolji nego prijašnji. Ulaznice se mogu nabaviti u 143 zemlje i izvrsno se prodaju – rekao je Joe Bašić, predstavnik Adria MM produkcije, organizatora festivala koji se od 10. do 12. srpnja održava na Poljudu. Najavio je spektakl sa sedam pozornica, 80 izvođača, 250 sati glazbe u kojem će uživati partijaneri iz cijelog svijeta. Tijekom tri dana očekuju ih oko 180.000.

– Ultra Europe je megaspektakl čiji se rezultati ne očituju samo kroz dolazak turista. Jako je puno sinergijskih učinaka, prije svega pozicioniranje Hrvatske na tržištu glazbenih festivala na koje dolaze mladi koji će, nadamo se, i ubuduće biti naši gosti – izjavio je ministar turizma Darko Lorencin.

Split se pripremio za Ultru u svim mogućim aspektima, ustvrdio je dogradonačelnik Goran Kovačević.

– Komunalna poduzeća, bolnica, Hitna pomoć, policija, vatrogasci, služba za spašavanje, sve je spremno da damo logističku potporu i budemo dobar domaćin – kazao je Kovačević.

Ove su godine cijene smještaja vrlo raznolike. Broj ležajeva u Splitu u odnosu na prvu Ultru porastao je za 7000; bilo ih je 12.000, sada je u ponudi 19.000.

– Neki su i ove godine istaknuli visoke cijene, ali su ostali kratkih rukava – zaključio je Kovačević. Sobe se nude u paketu četiri noćenja za 1000 eura, a lani je bilo višestruko skuplje. Slobodnih kreveta još ima u okolici, od Podstrane do Trogira.

>> Poznata su imena koja će rasplesati poklonike festivala Ultra Europe

>> Ultra Europe ostavio smeće, ali donio i profit te reklamu Splitu

Komentara 2

MA
Markosi
11:23 03.07.2015.

Zakon! Mladi ljudi uživajte!!! I ostavite keša što više!!!

ST
Starotopoljanin
19:36 03.07.2015.

Opet ce crveni splicani crtati svastike,ali srecom nece biti nikoga iz hdz-a niti hns-apa ovi udbasi nece imati koga optuziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije