Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Crkva od Mosta traži da se distancira od HDZ-a. O Hrvatskoj se odlučuje negdje drugdje'

Stipe Petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.01.2016.
u 16:06

Hrvatskoj je mandatara Tihomira Oreškovića nametnula katolička misija iz Norvala

Stipe Petrina tvrdi da je iz pouzdanog izvora dobio informaciju da je Crkva od Mosta zatražila da se distancira od HDZ-a. Primoštenski načelnik i novoizabrani saborski zastupnik u programu Radio Dalmacije ponovio je da iza Mosta stoji krupni kapital i crkva.

– O Hrvatskoj se odlučuje negdje drugdje – rekao je Petrina, dodajući kako je Hrvatskoj mandatara Tihomira Oreškovića nametnula katolička misija iz Norvala.

– Predsjednica je isto žena koja ne diše hrvatski. Ona je isto nametnuta. O njezinoj kandidaturi odlučeno je u jednom zagrebačkom restoranu – rekao je Petrina.

Petrina je također rekao da neće podržati vladu ni mandatara.

– Nekim imenima koja su u igri za ministarske funkcije više pristaje Remetinac nego fotelja ministra – rekao je.

Za najavu kandidature Ružice Vukovac iz Mosta za ministricu poljoprivrede rekao je da je to najsmješnija kandidatura.

– Njezin domet je u lokalnoj sredini što je isprosila u Austriji staro vatrogasno vozilo koje su oni rashodovali. Gospođu poznam i znam što govorim. Kad netko kaže da ona živi poljoprivredu… dobro jutro. Pa i ja sam odrastao u štali pa nisam dobar kandidat za to mjesto – rekao je Petrina.

>> Petrina ostavio Prgometa i osnovao klub s HSU-om

Komentara 281

DD
ddh
16:16 15.01.2016.

Nakon Grbina jos jedan kandidat za psyhijatre u Vrapcu. Kaze da se rodio u stali. Nebi bilo nis cudnoga, da se proglasi i bratom Isusa Krista. A ima i jedan veliki problem. Njegovo ponasanje, njegovo laganje i prenamaganje nije nikad niti otislo iz jedne stale. I tu treba pripaziti, da se kod ovakve usporedbe ne uvrijede krave i koze kojima je stala dom.

Avatar Arkandjel
Arkandjel
16:21 15.01.2016.

Petrini je izgleda glavni izvor informacija Jurkotic.

Avatar Cinco
Cinco
16:38 15.01.2016.

Reče u Most ubačeni udbaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije