Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi

Stier hiperaktivan, a Škrlec se ne želi javljati za riječ

Davor Škrlec Davor Ivo Stier
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
13.08.2014.
u 12:00

Na samom dnu liste aktivnosti EU parlamentaraca na njenom dnu nalazi Davor Škrlec, eurozastupnik ORaH-a, koji kaže da “nema nikakvu namjeru” popravljati statistiku jer “takvi nastupi ne odlučuju ni o čemu”

Čime se bave hrvatski europarlamentarci

Stier hiperaktivan, a Škrlec se ne želi javljati za riječ

Davor Ivo Stier, zastupnik HDZ-a u Europskom parlamentu, uspio je u kratkom vremenu od izbora postati jedan od deset najaktivnijih parlamentaraca. Prema MEPrankingu, web stranici koja bilježi aktivnost 751 europarlamentarca, Stier je već predložio 11 prijedloga rezolucija. Na samom dnu liste nalazi se pak Davor Škrlec, eurozastupnik ORaH-a, koji još nije imao nijednu parlamentarnu aktivnost. Škrlec za Novi list izjavljuje da “nema nikakvu namjeru” popravljati statistiku jer “takvi nastupi ne odlučuju ni o čemu”. Nije aktivan, ali je bar iskren.

 

Super Milan

Bandić sadi raštiku dok građani taru krmelje

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, u vrtu je uzgojio kukuruz, rajčice, lubenice i krastavce premda ga nitko od međaša nije vidio da kopa. “Dok vi tarete krmelje, ja posadim dva reda raštike”, objasnio je sveprisutni Bandić.

 

Usponi pravaša

Tomašić se penje po Facebooku, a Srb na Mont Blanc

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a AS, pohvalila se probojem na drugo mjesto najpopularnijih političara na Facebooku gdje više fanova ima samo predsjednik RH dr. Ivo Josipović. Dok se Tomašić uspinjala na Facebooku do brojke od 30.009 simpatizera, kolega s pravaške scene Daniel Srb, predsjednik HSP-a, uspinjao se na vrh Europe. Srb je o svom usponu na Mont Blanc javnost izvijestio posebnim priopćenjem naglasivši da je jedini predsjednik stranke u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. Čestitamo!

 

Isplati se uzgajati voće

Hrvatska počela izvoziti banane, ananas i kokosove orahe

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, prije odlaska na godišnji odmor izjavio je da se u Hrvatskoj najviše isplati uzgajati voće i povrće. Pritom nije precizirao na koje voće misli, ali smo pretpostavljali da je riječ o mandarinama, jedinom voću koje smo uspješno izvozili. Poslovni dnevnik otkrio je da više ne izvozimo samo mandarine i u manjoj količini jabuke, već su naši spretni voćari počeli izvoziti i banane. Činjenica da u Hrvatskoj nema ni jedne planataže banana nije naše poduzetnike spriječila da u prva tri mjeseca 2014. izvezemo 1141 tonu banana! Osim banana, izvozimo i ananas, datulje i kokosove orahe. Ima Jakovina pravo, isplati se “uzgajati” voće u Hrvatskoj.

>>Mogu li se SDP i ORaH suprotstaviti savezu Karamarka, Čačića i Bandića?

>>Licemjerni europarlamentarci troše novac u Dubrovniku, Ruža Tomašić: Ponosna sam na to

Komentara 4

DJ
djurex
12:27 13.08.2014.

Neviđen " uspjeh" orah a je medijska laz i placeni oglas i da je istina bila bi velika tragedija..jedini program orah a se svodi na pojam odrzivi razvoj..ponavljaju samo to ko papagaji..odrzivi odrzivi razvoj..bla bla.. A u praksi sredju poslove rodbini mailom,zalazu se za abortus kao ljudsko pravo al nedaj boze da bi zgazili mrava vi na putu kod njih bi nadrapali,osim ako niste gay onda je to vase ljudsko pravo.. Sta je u vasim djelima povezano sa odrzivim razvojem ja stvarno ne vidim??

SV
sveznamdrugi
14:23 13.08.2014.

Ovaj ORAH ima samo ljusku, iznutra je prazan

CV
cvijetak
19:01 13.08.2014.

Pa ti si ko Kerum ,samo on nemora dolaziti da bi dobio plaću,a možda je i tu tako . Samo tako junače ,plesat će te manje od stranke penzionera i Laburista .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije