Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka

Sretan Uskrs želi vam Večernji list!

uskrs radionica
Foto: Pixsell
1/2
15.04.2017.
u 22:54

"O križu Kristov, nauči nas da je izlazak Sunca snažniji od tame noći i da vječna Božja ljubav uvijek pobjeđuje", napisao je Papa Franjo.

Večernji list želi svim svojim čitateljima sretan Uskrs! Provedite ga u miru sa svojim obiteljima.

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u Uskrsnoj čestitki poručio je da je uskrsnuće Isusa Raspetog vrhunac Evanđelja, radosna vijest za sve, temelj kršćanske vjere jer je u Isusovom uskrsnuću život pobijedio smrt, pa je Uskrs blistavi dan pobjede koji se opire beznađu i potiče pozitivne promjene.

"O križu Kristov, nauči nas da je izlazak Sunca snažniji od tame noći i da vječna Božja ljubav uvijek pobjeđuje", napisao je Papa Franjo na Twitteru.

>> U kršćanskim kvartovima Damaska: Al-Assad nas štiti, padne li on, nestat ćemo kao i u Iraku

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
23:18 15.04.2017.

SRETAN USKRS

BA
bakulušić
23:42 15.04.2017.

Sretan Uskrs i neka nam Uskrsli bude Put, Istina i Život!

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
23:21 15.04.2017.

Isus im reče: "Dođe čas, da se proslavi Sin čovječji. Zaista, zaista, kažem vam: "Ako zrno pšenično ne padne u zemlju i ne umre, ostane za se samo. Ako li umre, mnogo roda rodi. Tko ljubi život svoj, izgubit ćeće ga; a tko mrzi na život svoj na ovom svijetu, sačuvat će ga za život vječni. Tko mi hoće služiti, neka ide za mnom! Gdje sam ja, ondje i sluga moj neka bude! Tko tko meni proslavit će ga Otac moj. (Ivan 12:23-25)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije