Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opraštanje dugova

Udruga Blokirani: Milanovićev sporazum je neustavan

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
19.01.2015.
u 13:21

Udruga Blokirani najavila je pokretanje postupka pred Ustavnim sudom

Sporazum o ublažavanju financijskih poteškoća za ovršenike koji su u procesu prisilne naplate dugova male vrijednosti, koji je danas potpisao premijer Zoran Milanović, apsolutno krši temeljno načelo Ustava – "Svi su pred zakonom jednaki", poručili su iz udruge Blokirani.

– Sporazum je potpisan samo s gradonačelnicima Splita, Osijeka i Rijeke te sa zamjenicom gradonačelnika Zagreba dok nijedan od ostalih gradova i općina RH nije uključen u dogovor oko ublažavanja problema prezaduženih Hrvata! – stoji u priopćenju koje potpisuje Miriam Kervatin.

Dodaje se da će udruga Blokirani "pokrenuti postupak pred Ustavnim sudom i zatražiti da svaki Hrvat i svaka Hrvatica, svi siromašni i obespravljeni pred zakonom budu jednaki".

>> 'I za nas blokirane građane organizirajte humanitarne akcije i pozive na telefon!'

>> 'Policajci, odbijte sudjelovati u deložacijama'

Komentara 18

Avatar petrolio
petrolio
13:39 19.01.2015.

u jednu ruku imaju pravo - jer ovaj sporazum je običan pamflet vlade kojim želi odglumiti kako pomaže narodu, a sve kako bi dobila koji poen pred državne izbore! ako žele doista pomoći, onda neka donesu zakon o osobnom bankrotu i omoguće novi početak za svih 320.000 blokiranih građana! zašto i građanin karlovca ne bi imao pravo na oslobođenja od plaćanja kao i građani npr. zagreba??

MI
midamir
13:57 19.01.2015.

Ovo je velika steta za Narod i cijelu Hrvatsku, mislim da ce to Narod vidit , a Milanovic i ovaj seljacina Obersnel su zadnji put na fotelji.

SC
sc0rpion
14:00 19.01.2015.

kako nam može biti bolje kad sami sebe sputavamo , zašto bi oni dobili a mi ne, ako dobivaju najugroženiji onda je za pohvalu ali ako to mogu ostvariti i oni koji su svoju imovinu prepisali na treću osobu a oni je koriste tad nije u redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije