Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skini Scoopshot aplikaciju!

Snimite fotovijest i zaradite! Svaki dan objavljujemo najbolje!

Scoopshot
18.08.2014.
u 13:26

Pozivamo vas da sve zanimljive situacije kojima svjedočite slikate koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot jer najbolje fotografije bit će kupljene.

Prisustvovali ste nekom događaju koji će postati vijest? Prvi ste bili na mjestu događaja? Snimite fotografiju ili video putem ove aplikacije a mi ćemo kupiti i svakoga dana na portalu Vecernji.hr objaviti najbolju!

Fotovijesti mogu biti iz svih područja života: pas spašen iz provalije, prometna nesreća, požar u blizini ljetovališta, slavni na ručniku do vas...

U Hrvatskoj je već nekoliko tisuća korisnika aplikacije i svatko od njih može sudjelovati i ponuditi svoje fotografije, a vrjednijima se smatraju autentične fotografije i videa snimljeni uz pomoć aplikacije. Odlično je što se Scoopshot upotrebljava diljem svijeta i što više fotografija snimite i pošaljete, to imate više šansi da vaše fotografije kupi neki svjetski medij.

Večernji list poziva sve čitatelje da vijesti i sve zanimljive situacije kojima svjedoče fotkaju koristeći se aplikacijom Scoopshot te tako dođu u priliku da nešto zarade.
Najbolje fotografije na odabrane teme uslikane uz pomoć ove aplikacije Večernji će otkupiti.

>> Skinite Scoopshot aplikaciju za iO

>> Skinite Scoopshot za Android

>> Skinite Scoopshot za Windows telefone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije