Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2.2 po richteru

Slab potres 20-ak kilometara od središta Zagreba

potres
Foto: Borna Filić/PIXSELL
07.05.2015.
u 19:21

Potres se osjetio na širem području sjeverno od Medvednice, a s obzirom na jačinu, ne očekuju se materijalne štete

Seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su slab potres s epicentrom kod Oroslavlja, 20-ak kilometara sjeverozapadno od središta Zagreba.

Magnituda potresa iznosila je 2.2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV (tri do četiri) stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove (MCS) ljestvice.

Potres se osjetio na širem području sjeverno od Medvednice, a s obzirom na jačinu, ne očekuju se materijalne štete, izvijestio je Geofizički odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

>> Potres jačine 3,5 Richtera u zaleđu Dubrovnika

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:15 07.05.2015.

u koliko sati?

DA
dalemido
21:05 07.05.2015.

Kad će se neki novinar potruditi i naučiti kako se piše ime pojedinog grada u HR... Ili svi prepisuju jedni od drugih pa kad prvi napiše krivo.... Njie OroslavLJe nego OroslavJe :-)

SA
samoborka
00:36 08.05.2015.

OroslavJe novinaru...Oroslavje se kaže. Ako ne znaš prijatelju, proguglaj. Živiš od pisane riječi pa je zato velika sramota tvoje nepoznavanje istih. Knjigu u ruke. I ti i tvoji kolege.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije