Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret u Nadbiskupskom dvoru

Siniša Kovačić i Katarina Periša Čakarun u posjetu kod Bozanića

bozanić
Foto: Zagrebačka nadbiskupija
04.05.2016.
u 10:25

O čemu je kardinal Bozanić razgovarao s v.d. ravnateljom HRT-a i rukovoditeljicom Informativnog servisa za sada nije poznato

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je jučer popodne u Nadbiskupskom dvoru v.d. ravnatelja Hrvatske radiotelevizije g. Sinišu Kovačića i v.d. rukovoditelja Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije gđu Katarinu Perišu Čakarun

Sastanku su prisustvovali i varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak, te rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, priopćeno je iz tiskovnog ureda zagrebačke nadbiskupije.

O čemu je kardinal Bozanić razgovarao s v.d. ravnateljom HRT-a i rukovoditeljicom Informativnog servisa, za sada nije poznato.

>>Siniša Kovačić najavio razdvajanje radija i televizije

Komentara 19

Avatar tabasko
tabasko
10:41 04.05.2016.

Sad će CRVENI KMEROVI hajku dignuti kako to da katolici rade na direktorskim i uredničkim mjestima na HRT-u. Hajde napadajte Stazići,Opačićke,Ostojići, Grčići, Marasi i ostali DUSEBRIŽNICI HR.

CR
CROLINDA
11:11 04.05.2016.

crvendaći su kao i njihov vođa sve prostačiji sve agresivniji sve bezobrazniji i sve bezočniji - oni pod slobodom podrazumijevaju samo njihovu slobodu ili još bolje rečeno njihovo antihrvatsko samovlašće i anarhiju inače ako nije tako onda dižu srp isrp i čekić i izmišljaju lažu obrću situaciju - što god su medijski divljačkiji i neodgovorniji to više izmišljaju da nemaju slobode - tobože prosvjeduju protiv tobožnje cenzure i neslobode govora a na način da istovremeno i na licu mjesta pokazuju da imaju i previše slobode i pometajući drugog da izrekne mišljenje - koje otvoreno licemjerje i bijes - nešto kao kad sotonu egzorcist pritisne božjim imenom i blagoslovljenom vodom pa ona od bijesa i nemoći mora svašta izgovarati - tako i ovi ljevičari što su izgubili izbore i vlast a koji mrze Hrvatsku kao činjenicu i naprosto sotonski mrze katoličku crkvu i hrvatske branitelje koji su pobjedom u Domovinskom ratu ovakve učinili trajno poraženom stranom

PE
pessimus
11:03 04.05.2016.

zna se o čemu mogu razgovarati. o politici zasigurno nisu jer se crkva ne smije baviti politikom niti zauzimati strane. svaki pripadnik stada bi joj trebao biti jednak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije