Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Hajdaš-Dončić:

'Naravno da će pelješki most biti besplatan'

Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
24.04.2015.
u 12:33

- Vjerujem da bi u ljeto Hrvatske ceste kao krajnji korisnik mogle raspisati natječaj za izvođača radova za povezivanje juga - kazao je Hajdaš-Dončić

Ministar prometa Siniša Hajdaš-Dončić danas je u Dubrovniku kazao da bi do kraja svibnja trebala biti gotova studija izvodljivosti za pelješki most koju rade Hrvatske ceste s konzultantima, a potom i revizija studije utjecaja na okoliš.

- Vjerujem da bi u ljeto Hrvatske ceste kao krajnji korisnik mogle raspisati natječaj za izvođača radova za povezivanje juga - kazao je Hajdaš-Dončić te dodao da "naravno da će pelješki most biti besplatan".

Završetak mosta dvije do tri godine nakon potpisivanja ugovora

- Samim time se može dobiti i veći dio sufinanciranja - rekao je Hajdaš-Dončić.

Zaključio je da je realno očekivati završetak tog projekta u roku od dvije do tri godine nakon potpisivanja ugovora. 

>>Hrvatska 2020. godine – imat ćemo 6 županija, 100 općina i Pelješki most?

>>'Pelješki most nitko ne može zaustaviti, natječaj će biti raspisan na ljeto!'

Komentara 22

Avatar dosadni
dosadni
12:41 24.04.2015.

kak ovaj misli besplatan? netko će nam ga besplatno napravit ili se neće plaćati mostarina ? pa i Krčku most se plaća, neistine već u startu , hvala lijepo, odlazite svi

TH
than
12:52 24.04.2015.

U predizborno vrijeme svasta cemo cuti. Uostalom, ionako oni nece biti na vlasti kada bude izgradjen, pa tada moze reci. Nisam ja kriv, nisam ja donio odluku o naplati.

UI
Uvijek_iskreno
12:57 24.04.2015.

Ne vjerujem mu ništa. Kako vjerovati čovjeku koji pregazi svoju vlastitu riječ...a uz to još su i izbori brzo...svašta će sad pričati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije