Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni dječji festival

Šibenčani pokazali veliko srce i ugostili 114 školaraca iz Gunje

Gunjani
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
26.06.2014.
u 22:45

U akciji nazvanoj "Zdravo maleni" organizirali su dolazak djece iz Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića iz Gunje koja su stigla vlakom preko Zagreba. Smješteni su kod obitelji svojih vršnjaka, s kojima će zajedno pohoditi 135 različitih programa

Šibenčani su u četvrtak pokazali veliko srce jer su ugostili 114 djece iz poplavama poharane Gunje koja su došla na Međunarodni dječji festival, manifestacije koja traje od 1958. godine i predstavlja zaštitni znak Šibenika.

U akciji nazvanoj "Zdravo maleni" organizirali su dolazak djece iz Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića iz Gunje koja su stigla vlakom preko Zagreba. Smješteni su kod obitelji svojih vršnjaka, s kojima će zajedno pohoditi 135 glazbeno-scenskih, radioničkih i drugih programa za djecu tijekom šest dana središnjeg termina Međunarodnog dječjeg festivala. 

>> KIKI male Zagorce potiče na vizualnu pismenost i razmišljanje

Komentara 2

IV
Ivanveliki
03:14 27.06.2014.

Hvala Šibeniku!!! Pozdrav iz Slavonije

NV
novo vriijeme
06:57 27.06.2014.

Najljepša i najplemenitija vijest u VL danas. Nisam iz Slavonije ali zahvaljujem Šibeniku jer je vratio vjeru u ljude i učinio nam dan boljim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije