Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. obljetnica smrti

SDP odao počast Ivici Račanu

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
29.04.2014.
u 13:04

Šef SDP-a i predsjednik vlade Zoran Milanović prvi je na grob Ivice Račana (ovo je sedma godišnjica njegove smrti) položio vijenac crvenih ruža

Dužnosnici, a li i obični članovi SDP-a odali su danas počast svom bivšem šefu stranke Ivici Račanu i zasuli njegov grob na Mirogoju crvenim ružama.

Šef SDP-a i predsjednik vlade Zoran Milanović prvi je na grob Ivice Račana (ovo je sedma godišnjica njegove smrti) položio vijenac crvenih ruža, a poslije njega su potpredsjednici stranke Rajko Ostojić i Zlatko Komadina na Račanov grob položili svaki po jednu ružu i crveni lampaš.

>> Račan i s lošijim partnerima – bolji

Komentara 18

DS
dino_saur
13:28 29.04.2014.

Izdajnik hrvatskog naroda - račan, ne zaslužuje spominjanje... Samo sdp-ovci njega pamte.

TP
Tihomir Prdež
14:17 29.04.2014.

Isto nemam ništa protiv odavanja počasti, ali... Kaj to nisu obavili van radnog vremena? Premijer, ministri i "obični" članovi SDPa su dobro plaćeni da rade, a ne da hodočaste po grobljima.

Avatar marnie
marnie
13:28 29.04.2014.

Zato što je razoružao HTO, a kada je došao na vlast, odmah se je bacio na razbijanje hrvatske države ... truni tamo gdje jesi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije